Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 показали нові кадри з довгоочікуваної гри

30 квітня 2021, 19:04
Точна дата виходу гри все ще залишається в таємниці. Вона готується до виходу на ПК і Xbox Series X/S.
S. T. A. L. K. E. R. 2 сталкер / SGC
S.T.A.L.K.E.R. 2 - нові концепт-арти / The Verge

На сайті The Verge опублікували об'ємний матеріал, присвячений серії S.T.A.L.K.E.R. і 35-річчю з дня катастрофи на Чорнобильській АЕС. Серед скріншотів першої частини засвітилися нові концепт-арти S.T.A.L.K.E.R. 2, які ще ніде раніше не виходили.

Важко стверджувати яка саме це локація, але, швидше за все, на артах зображено Затон – найбільшу локацію оригінального всесвіту S.T.A.L.K.E.R., яка зустрічається в "Поклик Прип'яті".

Видання також опублікувало невеликий коментар Захара Бочарова, PR-менеджера GSC Game World, Про вибір сетингу для першої частини – "для гри розглядалося кілька локацій, – пояснює Бочаров, – але в певний момент Чорнобиль виявився ідеальним місцем для цієї історії. Це було рішення Сергія Григоровича, директора гри, і в той момент все склалося навколо цієї ідеї. Чорнобиль дав нам цю багату атмосферу і величезний лор для вивчення...".

відео дня

Місяць тому студія GSC Game World показала ролик з напрацюваннями зі S.T.A.L.K.E.R., в якому можна побачити оновлені костюми фракцій "Свобода" і "Борг", кілька видів зброї та інструмент розробників для створення унікальних персонажів. Новими кадрами ігрового процесу пообіцяли поділитися протягом поточного року.

Офіційна дата виходу S.T.A.L.K.E.R. 2 поки невідома. Гра готується до виходу на ПК і Xbox Series X/S. У день релізу в шутер зможуть зіграти безплатно передплатники сервісу Game Pass.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти