Steam не дозволив випускати скандальний симулятор пікапера

22 березня 2021, 17:03
Гра Super Seducer 3 перебувала в списках бажаного у близько 60 тисячі гравців.
Steam не дозволив випускати скандальний симулятор пікапера
Гру Супер спокусник 3 забанили в Steam / Kotaku

Творець гри "Супер спокусник 3" (Super Seducer 3) Річард Ла Руїна повідомив про те, що Valve відмовилася випускати його проєкт в сервісі цифрової дистрибуції Steam.

Спочатку реліз був запланований на 14 лютого, але гру розгорнули, попросивши додати цензуру. Вчора стало відомо про остаточний вердикт Valve – вивчивши останню версію, вона відмовилася випускати проєкт в будь-якому вигляді та видалила сторінку в Steam.

Головною рушійною силою даного рішення стала наявність сексуального контенту в сценах з реальними людьми. Творець гри не очікував такого результату і заявив про готовність внести в гру будь-які необхідні зміни.

Він також зазначив, що гра не намагається бути скандальною і цікава користувачам Steam – близько 60 тисяч гравців додали проєкт до списку бажаного. Адміністрація сервісу не стала сумніватися у своєму рішенні та готова повернути автору сплачений внесок за публікацію гри на майданчику або безплатно надати App ID для наступного проєкту.

Раніше Super Seducer 3 отримала відмови в релізі в інших сервісах Epic Games і CD Projekt. Але у творців є ще деякі ідеї, які вони озвучать найближчим часом. І перш за все вони збираються скасувати всі цензурні правки та повернути гру до її початкового стану.

Для тих, хто не знайомий з сабжем, ігри серії Super Seducer належать до популярного жанру інтерактивних фільмів і позиціюються як керівництво по спокушанню. Найбільшу популярність ці ігри отримали завдяки комічним сценам і демонстрації курйозних способів знайомств.

Трейлер Super Seducer 3

Між тим в сервісі Steam проходить розпродаж GTA V, RDR 2 та інших ігор компанії Rockstar з великими знижками. Пропозиція триватиме до 1 квітня.

Також не забувайте заглядати у сервіс Epic Games Store, де на цьому тижні роздають непоганий інді-проєкт The Fall 2014 року випуску. Це перша частина трилогії в стилі кіберпанк-екшену з елементами пригодницької гри.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти