Стало відомо, чи виправдала гра Death Stranding від Хідео Кодзіми очікування Sony

17 січня 2021, 19:44оновлено 25 березня 2021, 17:49
Нагадаємо, що зараз легендарний геймдизайнер працює над новою, поки що неанонсованою грою.
Кадр з Death Stranding
Кадр з Death Stranding / Kojima Productions

Death Stranding – мабуть, найдивніший і найсміливіший ААА-тайтл останніх років. Втім, грандіозна містифікація Хідео Кодзіми обернулася для багатьох розчаруванням, а до цього моменту не було ніякої офіційної інформації, як гра показала себе з продажу.

Сьогодні стало відомо, що пригодницький екшен Death Stranding не тільки виправдав всі найсміливіші очікування Sony, але й зумів похвалитися рекордними продажами серед ігор японскього видавця.

Про це зазначено в резюме старшого керівника PlayStation WorldWide Studios з візуального арту Майкла Мумбайера. За його словами, успіх Death Stranding можно порівняти з такими популярними ексклюзивами платформ сімейства PlayStation, як Uncharted, God of War і Marvel's Spider-Man.

відео дня

Нагадаємо, що реліз Death Stranding на Playstation 4 відбувся у листопаді 2019 року. Комп'ютерна версія надійшла в продаж в липні цього року. На агрегаторі рецензій Metacritic гра набрала в середньому 82 балів зі 100. Одні оспівують оди любові з перших же хвилин, інші – дивуються і донині, мовляв, що це взагалі було.

Гравець в Death Stranding, який не встиг толком розібратися з не самим інтуїтивним управлінням, змушений з самого початку гадати не стільки про цілі персонажів або що ними рухає, скільки про більш глобальних понять, що стосуються законів ігрового світу. При цьому гра не відштовхує своєю недоступністю, а, навпаки, підстьобує досліджувати і розбиратися в хитросплетіннях цього дивного світу.

Так чи інакше, за три роки до виходу гри, ми вже були її частиною – це не виражалося в одному тільки очікуванні, ми були справжнісінькими гравцями. Напевно, з цим і пов'язаний термін Homo Ludens (людина грає), якого Кодзіма вибрав як маскота своєї студії. Для таких людей, процес стоїть вище результату.

Стало відомо, чи виправдала гра Death Stranding від Хідео Кодзіми очікування Sony

Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Раніше Кодзіма офіційно підтвердив роботу над своїм наступним проєктом. На цей момент гра знаходиться на ранній стадії розробки, але про що вона саме, невідомо. Велика ймовірність, що маестро робить гру на базі оригінальної IP.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти