Компанія Sony додала нові знижки в рамках новорічного розпродажу в магазині PlayStation Store

5 січня 2021, 19:10оновлено 2 жовтня 2023, 14:25
В рамках розпродажу можна придбати основні хіти та ексклюзиви PS4 за привабливими цінами.
Компанія Sony додала нові знижки в рамках новорічного розпродажу в магазині PlayStation Store
Кадр з Horizon Zero Dawn / Guerrilla Games

Компанія Sony додала нові знижки у рамках новорічного розпродажу в магазині PlayStation Store, який триватиме до 20-го січня. Користувачам стало доступно ще декілька цікавих пропозицій – про них якраз і розповімо.

Так, зокрема, одну з самих високо оцінених ігор минулого покоління Bloodborne з усіма доповненнями віддають за 451 грн замість 1049. Оновлену версію The Last Of Us для PS4 можна взяти за 324 грн, стільки ж просять за рольовий екшн Horizon: Zero Dawn.

З цікавих пропозицій також можна відзначити:

відео дня
Metro Exodus
Кадр з Metro Exodus / 4a Games

Раніше стало відомо, що Sony припиняє виробництво майже всіх моделей PS4 в Японії. Продовжувати постачання планують тільки для однієї з моделей консолі – чорної PS4 Slim з жорстким диском місткістю 500 ГБ, яка не зуміла здобути любов місцевої аудиторії. Решта моделей приберуть з продажу найближчим часом у всіх місцевих магазинах.

Вільні ресурси компанія хоче пустити на збірку PS5, щоб задовольнити попит. Нагадаємо, що в ряді країн консоль вийшла 12 листопада, а 19 листопада відбувся міжнародний реліз, зокрема, в Україні. Однак на цю мить просто так купити пристрій у рітейлерів не вийде – консолей у вільному продажу банально немає.

Очікується, що пропозиція зрівняється з попитом на консолі тільки до квітня, а варіант, при якому ви зможете просто прийти в магазин і отримати її відразу в руки – приблизно до літа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти