Resident Evil Village тільки вийшла, а вже встановила свій перший рекорд

9 травня 2021, 12:18
Через 12 з гаком годин після запуску піковий онлайн перевищив 80 000 осіб, а вже пізніше показник склав трохи більше ніж 100 000.
Resident Evil Village
Resident Evil Village побила рекорд серії в Steam / Capcom

Новий проєкт Capcom Resident Evil Village вийшов всього кілька днів назад, а вже встановила свій перший рекорд – незабаром після запуску кількість одночасних гравців у хорорі перевищила 100 тисяч осіб. Це абсолютний рекорд серії.

Піковий онлайн в Steam за останні роки став відмінним індикатором інтересу аудиторії, завдяки чому можна з перших хвилин після випуску зрозуміти загальний настрій навколо релізу і його приблизні продажі – успіх це чи ні.

Кращі результати серії:

  • Resident Evil Village (2021) — 101 726 осіб
  • Resident Evil 2 (2019) — 74 227 осіб
  • Resident Evil 3 (2020) — 60 293 особи
  • Resident Evil 7 — 18 211 осіб
  • Resident Evil 6 — 11 836 осіб
  • Resident Evil (2015) — 4340 осіб
  • Resident Evil 0 (2016) — 2924 особи

Цифри цілком і повністю заслужені, новини хороші, проте ж ще не всі. Так, наприклад, з'ясувалося, що за початковим задумом розробників в Resident Evil: Village повинна була з'явитися найфатальніша героїня даної франшизи – Ада Вонг.

відео дня

У повному Deluxe-виданні гри є аддон під назвою "Польовий набір", в який, окрім інших матеріалів, входить і набір ілюстрацій, і на цих ілюстраціях можна знайти згадки про Аду. Що могло привести її в це нещасливе село? Пригадавши мотиви її спокусливо-небезпечної натури найманці в колишніх частинах – приблизні висновки зробити можна.

По частині одягу, la femme fatale повинна була бути одягнена не в знайоме вечірнє плаття кольору молодого вина і туфлі на підборах – а в щось на зразок убирання чумного доктора з пізнього середньовіччя. У ролі зброї у неї повинен був виступати арбалет. Однак у фінальній версії гри Аду вирішили не залишати через сценарні розбіжності.

Resident Evil Village тільки вийшла, а вже встановила свій перший рекорд
Resident Evil Village тільки вийшла, а вже встановила свій перший рекорд

Resident Evil VIllage вийшла на PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One і PC. Влітку власники хорора отримають доступ до мережевого бойовика Resident Evil Re:Verse. А якщо ви хочете ознайомитися з передісторією восьмої частини, напередодні релізу "вісімки" Capcom опублікувала відповідний ролик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти