Творці мега-популярного хіта Fall Guys презентували нові костюми для 3 сезону

8 грудня 2020, 14:55оновлено 26 березня 2021, 20:34
Більше можна буде побачити на The Game Awards 2020.
Fall Guys
Fall Guys / Mediatonic

Офіційний обліковий запис мега-популярного хіта Fall Guys у Твіттері опублікував ще один тизер, що демонструє чотири костюми з майбутнього сезону Winter Knockout.

Спочатку тизер був опублікований по частинах на різних соціальних майданчиках Fall Guys, включаючи Twitter, Tik Tok, Instagram і Discord, перш ніж повна версія тизера була опублікована в Twitter.

Чотири костюми, як і слід було очікувати, мають різдвяну тематику. Більше подробиць про новий сезон будуть розказані на майбутній церемонії нагородження The Game Awards 2020, яка розпочнеться 11 грудня о 02:00 за Києвом. Там очікується не тільки вручення нагород, а й традиційні покази нових ігор, сюрпризи та анонси.

відео дня

Нагадаємо, що реліз першого сезону Fall Guys: Ultimate Knockout відбувся у серпні 2020 року. Гра моментально стала лідером по прибутку серед тайтлів на ПК, а також побила рекорд по завантаженнях за всю історію сервісу PS Plus.

Творці мега-популярного хіта Fall Guys презентували нові костюми для 3 сезону
Fall Guys 3 сезон / нові костюми

Гру можна купити як на консолях Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Fall Guys – це мега-популярна багатокористувацька онлайн-битва без правил за участю до 60 гравців і лише одним переможцем, якому вдасться пробитися до фінішу крізь нестримний хаос.

По суті, Fall Guys – це "королівська битва", в якій геймери повинні не відстрілювати своїх супротивників, а змагатися з ними в спритності, швидкості реакції та знанні карт. Гра пропонує кілька різних режимів з абсолютно різними умовами. Втім, основна мета завжди одна – залишитися якомога вище, ніж всі інші гравці, що принесе корону і перемогу в раунді.

Раніше ми зібрали Топ-10 кращих ігор на Андроїд і Айос, які можна скачати й не пошкодувати витрачений на них час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти