Максимально чіткий Відьмак 3 – творець графічного моду для гри показав краси Новіграда

26 січня 2021, 15:02оновлено 24 березня 2021, 19:44
Нову версію мода творець планує випустити до кінця лютого.
Кадр з The Witcher 3: Wild Hunt
Кадр з The Witcher 3: Wild Hunt / CD Projekt Red

Для суперуспішного рольового проєкту Відьмак 3: Дике Полювання за авторством студії CD Projekt Red так і не вийшли офіційні інструменти створення модифікацій і завдань – фанати користуються саморобними.

Днями відомий польський модобудівник HalkHogan показав, як може перетворитися найбільше місто Реданії завдяки новим HD-текстурам.

The Witcher 3 HD Reworked – це популярна графічна модифікація для Відьмак 3: Дике полювання, яка значно покращує візуальну складову гри. Вона підвищує якість текстур, робить візуальні ефекти більш видовищними, збільшує деталізацію різних об'єктів і так далі. Що вже говорити, якщо навіть розробники з CD Projekt RED похвалили фанатський проєкт за високий рівень виконання.

Нову версію мода, на цей раз з підзаголовком Project NextGen, творець збирається представити до кінця лютого і обіцяє щось екстраординарне. Зокрема, однією з головних особливостей модифікації стане те, що оновлені текстури не змінять вимог до відеопам'яті, тобто навіть при запуску на максимальних налаштуваннях гра не буде споживати Додаткові ресурси.

Що стосується графічних поліпшень для іншої гри CDPR-Cyberpunk 2077, то братися за них модобудівник поки що не планує.

Топовий мод для графіки Відьмака 3

Раніше ми розповідали про глобальну моду для культової рольової гри Gothic II, реліз якого відбудеться цього року. Модифікація додасть близько 40 годин ігрового процесу і складного сюжету з непередбачуваними поворотами. У ній буде більш як 150 квестів з варіативним проходженням і близько 200 випадкових подій. Персонажі матимуть правдиві передісторії та особисті цілі, а також професійну озвучку.

Модифікація буде доступна в Steam безкоштовно, але для гри буде потрібно Gothic 2: Gold Edition.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти