Як отримати нескінченну кількість грошей і досвіду в Cyberpunk 2077: простий лайфхак

13 грудня 2020, 16:00
На момент публікації новини даний експлойт працює справно
Кадр з Cyberpunk 2077
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED

Гравець в Cyberpunk 2077 знайшов корисний баг, за допомогою якого можна "нафармити" нескінченну кількість грошей і досвіду. Даними лайфхаком поділився користувач YouTube під ніком а1914.

Геймер опублікував відеоролик з місією I Walk the Line. Ближче до кінцівки завдання потрібно вбити останнього боса місії, за якого гравець отримає 30 тис. ігрової валюти та один рівень Street Cred.

Так, зокрема, якщо в цей момент зберегтися і заново завантажити сейв, бос знову з'явиться живим – його можна буде добити та знову отримати гроші й досвід. При цьому стара нагорода за минуле вбивство не зникне.

У коментарях під відео користувачі відзначають, що даний експлойт працює справно.

Нагадаємо, що реліз Cyberpunk 2077 відбувся в ніч на 10 грудня. Хтось каже, що навіть після 180+ годин в грі, в Cyberpunk 2077 залишається ще повно квестів і контенту для дослідження, а комусь вистачило 22 годин для повного проходження.

Оцінка Cyberpunk 2077 на Metacritic досить висока і тримається на позначці в 90 балів зі 100. А ось користувачі ставляться до гри куди прохолодніше. Поточний середній бал ПК-версії – скромні 6,3, Xbox One – 2,7, а на PS4 і зовсім 2. Гравців не влаштовує технічний стан на старті: невисока продуктивність, багі та вильоти. Це особливо помітно на консолях минулого покоління.

Втім, навіть попри технічні похибки, багато хто отримав позитивні враження від нового творіння CD Projekt Red. Останній продукт, який був настільки ж тепло прийнятий у 2020, був The Last of Us: Part II.

Кіберпанк 2077 можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому гра також з'явиться і на консолях наступного покоління – PlayStation 5 і Xbox Series X.

  • В PS Store гра коштує 1 999 гривень.
  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині GOG - 850 гривень;
  • В магазині Steam - 899 гривень;
  • В магазині EGS - 899 гривень.

Варто нагадати, що спочатку Cyberpunk 2077 буде працювати на консолях PlayStation 5 і Xbox Series в режимі зворотної сумісності: вихід спеціальних некстген-версій намічений на наступний рік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти