Ігри серії No More Heroes від божевільних японців отримали дату виходу на ПК

4 червня 2021, 20:10оновлено 4 червня 2021, 20:56
Вартість їх поки не уточнюється, зате системні вимоги вже можна дізнатися.
Ігри серії No More Heroes від божевільних японців отримали дату виходу на ПК
Серія ігор No More Heroes вийде на ПК / Steam

У грудні 2020-го на консолі Nintendo Switch випустили оновлені версії перших двох частин серії No More Heroes. Дотепер це була єдина сучасна платформа, на якій доступні No More Heroes і No More Heroes 2: Desperate Struggle.

Сьогодні в онлайн-магазині Steam з'явилися сторінки першої і другої No More Heroes – обидві гри повинні вийти вже наступного тижня, 9 червня. Вартість їх поки не уточнюється, зате системні вимоги вже можна дізнатися.

На жаль, ні в No More Heroes, ні в No More Heroes 2: Desperate Struggle не буде перекладу на російську мову, а також підтримки управління через клавіатуру і мишу – для обох ігор знадобиться контролер.

Творець серії Гоїті Суда і його студія Grasshopper Manufacturer давно натякали, що хочуть дати нове життя класичної серії. Оригінальна No More Heroes, нагадаємо, вийшла на Nintendo Wii у 2008 році, а пізніше з'явилася на PS3 і Xbox 360; No More Heroes 2: Desperate Struggle випустили у 2010 році на Wii.

Трейлер No More Heroes

No More Heroes – гра-жарт, бурлеск і я-не-такий-як-всі-вискочка в класі. Вона розповідає про молодого отаку, який заробляє вбивством людей, зберігає гру в нужниках і перезаряджає світловий меч ритмічними рухами рукою. Їй неможливо перейнятися, сприймаючи все це навсправжки. І в цьому її принадність. "Це лише розвага, швидкоплинна, безглузда", – головна настанова японців.

Зараз Grasshopper Manufacture посилено працює над триквелом No More Heroes. Одним з головних джерел натхнення для гри, за словами Суди, став фільм "Роккі 3". Проєкт вийде до кінця цього року ексклюзивно на консолі Nintendo Switch.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти