Презентація Windows 11: де дивитися та чого очікувати

24 червня 2021, 12:44
Стежити за трансляцією, яка розпочнеться о 18:00 за київським часом, зможуть всі охочі..
Windows 11
Як дивитися презентацію Windows 11 / XDA-Developers

На 24 червня Microsoft призначила масштабну презентацію Windows Event, в рамках якої очікується презентація Windows 11, нової версії програмної платформи компанії.

Минулого тижня в Мережу просочилася незавершена рання збірка Windows 11, яка наочно демонструє виконану роботу, принаймні в плані оновлення користувальницького інтерфейсу. Але, як стверджують багато джерел, у Microsoft припасено ще кілька сюрпризів.

Що покажуть

Про те, що на заході буде презентована нова версія операційної системи Windows, оголошували топменеджери компанії. За їхніми словами, прийдешнє оновлення системи стане найважливішим за останні десять років.

Хоча в момент релізу Windows 10 компанія заявляла, що "десятка" стане останньою самостійною версією системи і далі будуть виходити тільки великі оновлення, зміну назви підтвердила витік попередньої версії Windows 11. Крім того, на використання числа "11" натякала і сама корпорація в промо-матеріалах події.

Як показав попередній білд Windows 11, в новій версії перероблені меню "Пуск", в якому більше немає "живих" плиток, і вікно початкового налаштування, додані нові звукові оповіщення, іконки тек і меню для віджетів Windows Dashboard, зроблені інші поліпшення.

Найімовірніше, на сьогоднішній презентації співробітники Microsoft проллють світло на майбутнє Windows, розкажуть про терміни і способи оновлення на нову редакцію, а також можуть розкрити інформацію про оновлення супутніх продуктів. У будь-якому випадку Windows 11 буде мати велике значення для корпорації, і очевидно, що софтверний гігант постарається переконати користувачів перейти на використання нової ОС.

Як дивитися презентацію

Стежити за трансляцією, яка розпочнеться о 18: 0 за київським часом, зможуть всі охочиі. Для цього на сайті корпорації запущена спеціальна сторінка. Ймовірно, буде трансляція і на YouTube, проте на офіційних каналах Microsoft і Windows ніяких прямих включень на момент написання цього матеріалу не заплановано.

Ключові моменти з презентації будуть описані на нашому сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти