Млинцевий розпродаж: в Steam стартувала акція на честь Масниці

10 березня 2021, 13:00оновлено 10 березня 2021, 13:33
В рамках розпродажу користувачі можуть купити ігри зі знижками до 90%, а також подивитися прямі трансляції геймплея прийдешніх новинок.
Млинцевий розпродаж: в Steam стартувала акція на честь Масниці
Розпродаж в Steam / Valve

Видавництво Meta Publishing спільно з компанією Valve організувало в онлайн-магазині Steam фестиваль Pancake Week, присвячений іграм зі Східної Європи. Акція триватиме до 15 березня.

На фестивалі представлено понад 200 ігор, серед яких ви знайдете як безсмертну класику та ігри дитинства, так і маловідомі, але за своїм цікаві проєкти. Знижки на ігри досягають 90%.

В рамках заходу гравців також чекають трансляції від розробників, на яких вони будуть ділитися подробицями своїх прийдешніх новинок. До того ж на сторінці фестивалю можна виявити рецепт приготування млинчиків.

Розпродаж на честь Масниці в Steam:

А тим часом в сервісі PS Store проходить безплатна роздача знаменитого ексклюзиву PlayStation 4 Ratchet & Clank. Забрати гру можна в спеціальному розділі в магазині PS Store до ранку 1 квітня, після чого їй на зміну прийде незнайома гра.

Також не забувайте заглянути в Epic Games Store, де на цьому тижні роздають непогану Wargame: Red Dragon 2014 року випуску. Це стратегія в реальному часі про протистояння капіталістичного Заходу і комуністичного союзу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти