З'явилися хороші новини для всіх фанатів культової серії Dragon Age

26 лютого 2021, 19:11
Dragon Age 4 завдяки оглушливому успіху Jedi: Fallen Order стане виключно сюжетною грою без мультиплеєра або сервісної моделі.
Dragon Age 4
EA прибрала мультиплеєрні компоненти з нової Dragon Age / BioWare

Видавець EA прийняв рішення дозволити BioWare відмовитися від всіх планів з впровадження мультиплеєра і сервісної складової в Dragon Age 4 – нова гра в серії буде виключно сюжетною та для одиночного проходження.

Спочатку Dragon Age 4 планували зробити грою-сервісом, але тепер це буде повністю одиночний проєкт. Джейсон Шрайер з Bloomberg говорить, що Electronic Arts винесла урок з провалу Anthem.

За інформацією Шрейера, розробка гри почалася ще у 2015 році. Втім, проєкт перезапустили через два роки, у 2017-му, з метою додавання великої кількості сервісних мультиплеєрних механік. Саме дане рішення послужило причиною відходу з BioWare креативного директора франшизи Майка Лейдлоу. Між собою деякі співробітники називали гру "Anthem з драконами".

Рішення про зміну концепції нової Dragon Age прийняли в останні місяці. Серед основних причин називається успіх одиночної Star Wars Jedi: Fallen Order і провал багатокористувацької Anthem. Чи означають ці зміни, що гігант Electronic Arts тепер візьметься за відродження своїх сюжетних одиночних серій? Так чи інакше, це хороша новина.

У Dragon Age 4 розробники продовжують історію, розпочату в "Інквізиції" 2014 року, а ключовим антагоністом повинен стати Солас, відомий як жахливий Вовк. Крім нього, в проєкт також з'являться й інші знайомі за попередніми випусками персонажі, включаючи Варіка Тетраса. Зараз у гри немає навіть орієнтовної дати релізу.

Трейлер Dragon Age 4

Нагадаємо, що остання частина в серії – Dragon Age: Inquisition – вийшла 18-го листопада 2014 року і була тепло прийнята гравцями й критиками, а також отримала безліч нагород в номінації "Гра року".

Гру можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Паралельно з Dragon Age 4 в стінах BioWare ведеться активна робота над наступною грою по всесвіту Mass Effect. У гри також немає навіть приблизної дати виходу, а її розробка знаходиться ще на дуже ранній стадії. Однак, над проєктом працює "команда ветеранів Bioware", що, безумовно, має надати оптимізму фанатам франшизи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти