Розкрито долю багатостраждального екшену Anthem від BioWare

26 лютого 2021, 03:11
EA офіційно скасувала перезапуск Anthem, над яким невелика команда в BioWare працювала з 2019 року.
Розкрито долю багатостраждального екшену Anthem від BioWare
Перезапуск Anthem скасували / EA

Джейсон Шрайер з Bloomberg повідомив, що BioWare скасувала перезапуск Anthem, який повинен був повернути колись перспективний проєкт до життя. Тепер розробники опублікували офіційну заяву.

Перезапуск Anthem, також відомий як Anthem 2.0 або Anthem Next, був спробою BioWare фундаментально переробити оригінал – поліпшити структуру завдань, систему екіпіровки, лут, нагороди та багато іншого.

Однією з основних причин даного рішення називають проблеми, що виникли на тлі пандемії. Крістіан Дейлі, виконавчий продюсер BioWare, каже, що студія зосередиться на Іграх по Dragon Age і Mass Effect, а також продовжить підтримувати оригінальну Anthem і Star Wars: The Old Republic.

На початку лютого ЗМІ повідомляли, що представники компанії EA планують зустріч з командою BioWare, яка відповідає за перезапуск Anthem. Метою зустрічі була оцінка поточного стану гри. За інформацією редактора Bloomberg Джейсона Шрайера, над проєктом працювало 30 осіб, а для доведення Anthem 2.0 до розуму було потрібно мінімум втричі більше людей.

Вбивці Destiny не вийшло, але, якщо говорити без іронії, то стає сумно. Виконавчий продюсер Крістіан Дейлі згадує, що прийшов в BioWare через Anthem, і безліч людей доклали свій талант до його створення. Так, не все вийшло вдало, але по початку гра отримувала оновлення і контент, а потім настав час Anthem NEXT.

читайте такожSony відправила "на пенсію" один з найвідоміших ексклюзивів консолей Playstation

Крістіан згадує, що спілкувався з шанувальниками через соціальні мережі, збирав фідбек, ділився змінами та був радий грати в нові збірки проєкту. Він шкодує, що так все вийшло і пише, що рішення далося їм дуже важко. Anthem всередині студії дуже любили, як і любило його невелике ігрове товариство.

Оригінальний Anthem можна купити як на консолях PlayStation і Xbox, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Трейлер Anthem від Ніла Бломкампа

Тим часом в BioWare команда досвідчених розробників працює над новою частина Mass Effect, анонс якої відбувся в рамках церемонії нагородження The Game Awards 2020.

У гри все ще немає навіть приблизної дати виходу, а її розробка знаходиться ще на дуже ранній стадії. Однак, над проєктом працює "команда ветеранів Bioware", що, безумовно, має надати оптимізму фанатам франшизи.

Скоріше за все, дії нової частини розгорнуться через кілька сотень років після завершення третьої частини, а каноном буде вважатися вибір Шепарда "знищення" – її наслідки призводили до загибелі синтетиків і технологій органіків. Реліз гри відбудеться у 2023-24 році для ПК і консолей нового покоління.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти