BioWare та EA показали перший повноцінний трейлер Dragon Age 4

12 грудня 2020, 16:30оновлено 12 грудня 2020, 17:08
Гра продовжить сюжет Inquisition, а нових подробиць про гру варто чекати незабаром.
BioWare та EA показали перший повноцінний трейлер Dragon Age 4
Dragon Age / BioWare

Дива на "ігровому Оскарі" The Game Awards 2020 ніякого не сталося – найголовнішу і найпрестижнішу номінацію "Гра року" отримав The Last of Us Part II, а всі чутки про те, що на церемонії якщо і не анонсують нову гру серії Silent Hill, то хоча б, нарешті, покажуть геймплей Elden Ring – виявилися безпідставними.

А ось, видавець Electronic Arts і студія BioWare вирішили не залишати своїх шанувальників з зовсім вже порожніми руками. Колишні законодавці стилю офіційно презентували перший тизер-трейлер нової частини культової рольової серії Dragon Age.

Підзаголовка або номера в назві поки немає, але найцікавіше інше – сюжетно це пряме продовження останньої Dragon Age: Inquisition, де детально розкриють лінію одного з компаньйонів минулої частини мага Соласа. Обіцяють і зустріч з іншим відомим персонажем.

Більше ніяких деталей, термінів виходу та інших особливостей проєкту в BioWare не повідомили. Команда поки не готова ділитися подробицями, але вони скоро з'являться.

Dragon Age - перший трейлер

Нагадаємо, що остання частина в серії – Dragon Age: Inquisition – вийшла 18-го листопада 2014 року і була тепло прийнята гравцями та критиками, а також отримала безліч нагород в номінації "Гра року".

Гру можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Також церемонії нагородження The Game Awards 2020 відбулася довгоочікувана прем'єра трейлера наступної гри по всесвіту Mass Effect, яка була вперше показана минулого місяця в рамках святкування Дня N7.

У гри все ще немає навіть приблизної дати виходу, а її розробка знаходиться ще на дуже ранній стадії. Однак над проєктом працює "команда ветеранів Bioware", що, безумовно, має надати оптимізму фанатам франшизи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти