Автори хітового проєкту Dying Light презентували план підтримки гри на лютий

5 лютого 2021, 16:30оновлено 24 березня 2021, 19:41
Геймерів чекають дві події (в тому числі на честь річниці з релізу проєкту) і пара скінів.
Dying Light
Календар контенту Dying Light на лютий / Techland

Творці екшен-хорору Dying Light продовжують наполегливо підтримувати гру контентом – цього разу польська студія Techland намітила план підтримки гри на цей лютий.

Нагадаємо, що оригінальна гра вийшла 27 січня 2015-го року для консолей PlayStation 4, Xbox One і PC. Проєкт був тепло прийнятий гравцями та критиками, а також отримав кілька нагород у номінації "Гра року".

Отже, в найближчі тижні гравців чекають:

  • Подія на честь місячного Нового року - з 11-го по 17 лютого;
  • Новий набір з двома виглядами для персонажа;
  • 25 лютого відбудеться подія на честь шостої річниці проєкту – подробиці про тематичний контент озвучать пізніше;
Автори хітового проєкту Dying Light презентували план підтримки гри на лютий

Тим часом продовження все ще не має нової дати випуску – спочатку вихід Dying Light 2 був запланований на весну 2020 року, але Techland знадобилося більше часу для втілення свого бачення "найбільшого проєкту в історії студії".

Кількома тижнями раніше у Мережі засвітилося колекційне видання майбутнього зомбі-екшену, який був названий найочікуванішою грою в Steam після виходу Cyberpunk 2077. Передзамовлення колекційного видання пропонувалося оформити за 5555 чеських крон – приблизно 7299 грн. До складу спеціального видання входить сама гра, ексклюзивна фігурка, артбук, стілбук, ультрафіолетовий ліхтарик, карта з секретними локаціями та наліпки з ультрафіолетовою фарбою.

Події Dying Light 2 розгортаються через п'ятнадцять років після першого спалаху вірусу. Останнє велике поселення людей бореться за виживання в нещадному світі, що кишить зараженими. Тут в сучасному образі втілилися всі жахи темних століть: вдень у пошуках ресурсів або тих, у кого їх можна відняти, вулицями бродять бандити, угруповання і вмирущі від голоду жителі, а вночі зі своїх темних притулків на полювання виходять кровожерливі заражені.

Трейлер Dying Light 2

Раніше розробники іншого хітового проєкту, Dead by Daylight розповіли про низку змін, які вони планують ввести у свій багатокористувацький хорор до кінця року.

Зокрема, ключовою зміною у 2021 році стане перероблений інтерфейс: додадуть іконки вцілілих, зображення, кого ловили на гак і можливість змінювати розмір інтерфейсу. Рухаючись у бік реалістичності буде замінена анімація вцілілих. Це косметичне оновлення і воно не вплине на фрейми при певних діях і їх швидкість. Дві карти (Gideon Meat Plant і Crotus Prenn Asylum) чекає графічне оновлення, а у вбивці Клоуна буде кидається антидот, який може прискорити, як вцілілих, так і самого Клоуна.

Серед інших змін заявлена можливість виводити зображення з вебкамери на екран, не закриваючи жодну важливу деталь інтерфейсу, система матчмейкінга і зміни декількох перків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти