Творці Hitman III показали геймплейні особливості нової частини культової серії про Агента 47

6 січня 2021, 18:55оновлено 28 вересня 2023, 15:41
Гра надійде в продаж вже 20 січня, одночасно з нею вийде і глобальний апдейт для всієї трилогії.
Hitman III
Кадр з Hitman III / IO Interactive

Січень 2021-го вже щосили розвернувся за нашими вікнами, а це означає, що студії IO Interactive, яка намітила реліз Hitman 3 на 20-е число, настав час переходити від трейлерів до більш речових демонстрацій.

Днями видання Game Informer опублікувало 5-хвилинний уривок геймплея Hitman 3, а вже сьогодні розробники з IO Interactive показали геймплейні особливості нової частини про найманого вбивцю.

Тепер в грі буде дуже багато корисних коротких маршрутів, які ви будете відкривати в міру проходження локації, і які будуть доступні гравцям навіть при повторних проходженнях. Всього в грі очікується шість рівнів, які географічно будуть відбуватися в різних локаціях (наприклад, крім Дубая буде місія в Лондоні), і у кожної такої місії ігровий процес буде вимагати різного підходу для вирішення завдань.

Також з виходом завершальної частини трилогії про Агента 47 всі три гри разом будуть важити близько 100ГБ. Творці гри поліпшили систему зберігання файлів і управління даними, а ще тепер вони використовують поліпшене стиснення текстур. Для порівняння, HITMAN 2 з контентом першої частини важить майже 150ГБ.

Подивитися на механіку можна в невеликому відео нижче з проходженням локації в Дубаї.

Нагадаємо, що головний офіс IO Interactive зараз займається проєктом про Джеймса Бонда, головного персонажа романів британського письменника Яна Флемінга про вигаданого агента MI6. Гра розповість оригінальну історію становлення "агента з двома нулями" і виявиться свого роду оріджином всім відомого Джеймса Бонда, коли у нього ще не було кодового імені.

Дати релізу і платформ поки немає. Відомо, що IO Interactive виступлять видавцями та розробниками гри: студія вже запустила тизер-сайт проєкту та оголосила про набір співробітників, які займуться розробкою Project 007.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти