Творці глобальної модифікації для Skyrim приступили до створення нового повноцінного проєкту

24 січня 2021, 18:00оновлено 24 січня 2021, 19:05
Колектив повністю зосередиться на власному тайтлі, не пов'язаному зі Skyrim або іншою грою.
Творці глобальної модифікації для Skyrim приступили до створення нового повноцінного проєкту
Автори мода Enderal для Skyrim роблять свою гру / SureAI

Незалежна німецька студія SureAI випустила останній патч під номером 1.6.4.0 для Enderal: Forgotten Stories – одного з найпопулярніших глобальних модів на Скайрім, який навіть через 10 років після релізу не перестає бути ласим шматочком для вигадливих модерів.

Щоправда, від початкової гри Тодда Говарда у ньому майже нічого не залишилося: мод переносить гравця в новий світ з власним лором і історією, новими навичками, бойовою системою і безліччю інших оригінальних механік.

Так, з патчем 1.6.4.0 були виправлені деякі баги пов'язані з зображенням завданої шкоди та зі зниканням предметів, були виправлені багато помилок в тексті та підкориговані звукові файли, а також додана корейська локалізація. Патч повністю справний на англійській і німецькій версіях модифікації – для інших мов ще потрібне невелике доопрацювання.

Днями розробники залишили повідомлення на своєму сайті, що у них не залишилося більше вільного часу для підтримки Enderal, адже вони приступили до створення самостійної комерційної гри. І, як сподівається команда SureAI, її повноцінний анонс відбудеться вже у 2021 році.

Раніше ми розповідали про глобальну модифікацію для культової рольової гри Gothic II, реліз якої відбудеться пізніше цього року. Модифікація додасть близько 40 годин ігрового процесу і складного сюжету з непередбачуваними поворотами. У ній буде більш як 150 квестів з варіативним проходженням і близько 200 випадкових подій. Персонажі матимуть правдиві передісторії та особисті цілі, а також професійну озвучку.

Модифікація буде доступна в Steam безкоштовно, але для гри буде потрібно Gothic 2: Gold Edition.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти