Arkane показала нові кадри однієї з головних ігор 2021-го Deathloop

14 лютого 2021, 18:55
Більше подробиць про гру можна буде очікувати 26-27 лютого на конференції IGN Fun Fest. Реліз для PC і PS5 відбудеться 21 травня.
Deathloop
Arkane продовжує підігрівати інтерес до скоро виходить Deathloop / PS5

У Мережі з'явилися нові арти з прийдешньої гри французів з Arkane Studio – на них можна побачити персонажів і пейзажі острова Чорний Риф, де проходять події незвичайного шутера про тимчасові петлі Deathloop.

Розробники розповіли, що надихалися загадковою атмосферою Фарерських островів (пейзажі Death Stranding, можливо, натхненні ними ж) і хорор-фільмом Карпентера "Щось", точніше, тягучою атмосферою відокремленості та відрізаності від світу.

При цьому в грі панують 60-і, а це, як заявляють розробники, "відчайдушне безумство, технології, нескінченні можливості та чисті веселощі". Здається, нас чекає цікава суміш. За сюжетом, персонаж гри застряг на острові Чорний Риф у тимчасовій петлі, а вашим завданням буде витягнути його звідти й не попастися найманому вбивці, яким може управляти другий гравець або ШІ.

відео дня

Французи з Arkane Studios вміють дивувати – це їм вдалося довести за допомогою варіативності в Dishonored і несподіваному поверненні серії Prey. Трихвилинного показу геймплея недостатньо, щоб остаточно зрозуміти, як працює цнтральна механіка в грі, і чи буде працювати гра, так, як задумували розробники, якщо ви вирішите пройти її поодинці. Попри велику кількість питань, репутація студії вселяє довіру до тайтлу.

Гра виходить 21 травня, а попереднє замовлення вже доступне в магазинах Steam і PS Store.

Раніше геймдизайнер Arkane Studios Харві Сміт оголосив про розробку нової гри від Arkane Austin, підрозділу Arkane.

Arkane Studios складається з двох частин – один офіс студії знаходиться в Ліоні, а інший в Остіні. Французький підрозділ випустив Dishonored 2 і зараз готується до виходу вищезгаданого Deathloop, коли як американська команда працювала над Prey і вже зараз, після інтерв'ю Сміта, ми знаємо, що Arkane Austin працюють над новим проєктом..

Поки про гру відомо лише те, що це буде повноцінний ААА-проект в жанрі "іммерсів сім" на базі оригінальної інтелектуальної власності (IP). Іншими словами – фанатам Prey 2 і Dishonored 3 доведеться запастися терпінням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти