Від сексу з повіями до гармати-блискавки: кращі моди для Red Dead Redemption 2

28 лютого 2020, 10:00оновлено 28 лютого 2020, 12:33
Фанати гри Rockstar вже встигли непогано попрацювати над PC-версією.
Арт гри Red Dead Redemption 2
Арт гри Red Dead Redemption 2 / Rockstar

Вихід Red Dead Redemption 2 на ПК затримався майже на рік, та й реліз виявився не самим гладким. У PC-версії вистачало технічних проблем, проте підтримка модифікацій для багатьох гравців з лишком окупить усі недоліки. Адже на комп'ютері в RDR 2 можна і графіку значно поліпшити, і почати стріляти блискавками, і навіть зайнятися не самими пристойними речами. Розповідаємо про кращі модифікації для Red Dead Redemption 2.

Основа всього

Кадр з Red Dead Redemption 2
Кадр з Red Dead Redemption 2

Однак перед початком встановлення повноцінних модифікацій слід зробити одну важливу річ. Scripthook дозволяє працювати багатьом додатковим скриптам, без яких частина модифікацій просто не запуститься. При належній старанності ви навіть самі зможете написати свої скрипти.

Скачати Scripthook

відео дня

Бійцівський клуб

Кулачний бій в Red Dead Redemption 2
Кулачний бій в Red Dead Redemption 2

В Red Dead Redemption 2 проста, але досить захоплююча механіка ближнього бою. Якщо вам не вистачає постановочних бійок у самій грі, то мод Fight Club з лишком окупить вашу спрагу крові. Модифікація працює досить просто. За допомогою неї ви можете зробити своїм супротивником абсолютно будь-якого персонажа з гри, щоб як слід набити йому обличчя. У Fight Club є й інші параметри, наприклад, можливість включити нескінченну витривалість, так що любителі бійок повинні оцінити мод.

Завантажити мод Fight Club

Крихітні персонажі

Маленькі NPC в Red Dead Redemption 2
Гігантський Артур Морган в Red Dead Redemption 2

Цей мод підійде для тих, кому простори Дикого Заходу здаються занадто великими. Вірніше, жителі цього самого Дикого Заходу. Модифікація MiniNPCs дозволяє змінювати розмір звичайних людей і тварин навколо головного героя Артура Моргана по своїй душі. Хочете - зробіть їх хоббітами і гномами, але також можна перетворити їх у гігантів. Коні, до речі, теж схильні до змін. В результаті Red Dead Redemption 2 перетворюється з серйозної драми в комедійну версію притчі про Давида і Ґоліяте.

Завантажити мод MiniNPCs

Гармата-блискавка

Ефект гармати блискавки
Ефект гармати-блискавки в Red Dead Redemption 2

Погодні ефекти в Red Dead Redemption 2 неймовірно барвисті і можуть дати фору будь-яким іншим іграм. Особливо запам'ятовується місцева гроза, яка не тільки вражає, а й становить реальну загрозу. Мабуть, саме вона і надихнула автора мода Lightning Strike Mod. З його допомогою Артур може відчути себе Зевсом і розстріляти всіх за допомогою гармати, закликає блискавки. Її ефективність важко переоцінити, але убийная сила деколи занадто велика, так що використовуйте на свій страх і ризик.

Завантажити мод Lightning Strike Mod

Секс з повіями

Повія в Red Dead Redemption 2
Повія в Red Dead Redemption 2

А про цю модифікації ми навіть розповідали окремо, адже вона настільки не сподобалася Rockstar, що представники компанії зажадали видалити мод. При цьому ніяких одкровень в ньому немає - автор лише використовував звуки і анімації, які вже були в грі, щоб зобразити сцену сексу. Ніякої оголення в модифікації Hot Coffee теж немає. Однак кому-то все одно може здатися кумедною подібна можливість.

Завантажити мод Hot Coffee

Фотореалістична графіка

Приклад роботи мода
Приклад роботи мода Photorealistic Reshade

Графіка в RDR 2 сама по собі неймовірно прекрасна, але автори модифікацій не були б собою, не спробуй вони поліпшити візуал гри. Так з'явився мод Photorealistic Reshade. Сам автор зізнається, що ніяких кардинальних змін не вносив, а лише трошки попрацював над кольорокорекцією, тінями, відбиттям та іншими нюансами. Втім, гра все одно стала виглядати набагато краще.

Завантажити мод Photorealistic Reshade

Довгі дні

Ніч в червоний мертвий викуп 2
Ніч в Red Dead Redemption 2

Вам здається, що дні пролітають дуже швидко? Або йдуть занадто повільно? Якщо так, то співчуваємо, але от в Red Dead Redemption 2 для вирішення цієї проблеми був випущений мод Longer Days. Він дозволяє контролювати, як довго тривають добу в грі. В результаті можна залишитися у вічному дні, так і побачити, як світ навколо перетворюється в светошоу.

Завантажити мод Longer Days

Пограбування банків

Пограбування банку в Red Dead Redemption 2
Пограбування банку в Red Dead Redemption 2

Нехай Red Dead Redemption 2 - це гра про бандитів в останні дні Дикого Заходу, в ній напрочуд скромна кількість пограбувань банків. Мод Bank Robberies виправляє цей недолік. З ним ви зможете пограбувати будь доступний банк і обзавестися пристойною сумою грошей. Але врах*йте, що законники це вам не спустять з рук.

Завантажити мод Bank Robberies

Перетворення у тварин і не тільки

Модель яструба замість Артура Моргана
Модель яструба замість Артура Моргана

Model Swap - одна з найвеселіших модифікацій для Red Dead Redemption 2, нехай працює вона до межі просто. Адже мод дозволяє всього лише замінити модель Артура на будь-яку іншу з файлів гри. А це означає, що можна буде наводити жах на Дикий Захід у ролі коні, яструби, крокодила, кролика, дитини або самого Датча ван дер Лінде. Повірте, немає нічого веселіше, ніж спостерігати за яким-небудь кабанчиком, разгоняющим людей у місцевому салуні.

Завантажити мод Model Swap

Вільна камера

Пейзаж в Red Dead Redemption 2
Пейзаж в Red Dead Redemption 2

А цей мод сподобається тим, хто любить робити барвисті скріншоти і вражаючі відео. З Red Dead Freecam ви зможете крутити камерою як душі завгодно, виловлюючи найкращі ракурси. Враховуючи, наскільки прекрасне оточення в Red Dead Redemption 2, подібна можливість вам явно стане в нагоді.

Завантажити мод Red Dead Freecam

Зміна складності

Смерть гравця в Red Dead Redemption 2
Смерть гравця в Red Dead Redemption 2

В Red Dead Redemption 2 лише один фіксований рівень складності, але комусь він може здатися занадто простим, або занадто важким. За допомогою Difficulty Scaler ви зможете самостійно налаштувати, яку шкоду буде отримувати і наносити Артур. Налаштування досить тонке, так що кожен зможе підібрати ідеальні умови для себе.

Завантажити мод Difficulty Scaler

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти