Horizon Zero Dawn на ПК вже близько? Знайдений новий доказ

26 лютого 2020, 14:22
Невже ексклюзив PlayStation 4 все ж завітає на комп'ютери?
Кадр з гри
Кадр з гри Horizon Zero Dawn / Sony

Чутки про вихід Horizon Zero Dawn на PC ходять десь останні півроку. Але тут з'явилося нове підтвердження, яке може вказувати, що PS4-ексклюзив все ж завітає на "царську платформу".

Сторінка гри була виявлена на французькому сайті Amazon. Інформації майже немає, хіба що в якості платорми вказана операційна система Windows, а видавцем значиться сама Sony.

Сторінка
Сторінка Horizon Zero Dawn на Amazon

Раніше про вихід Horizon Zero Dawn на PC повідомляв журналіст західного сайту Kotaku Джейсон Шрайєр. Він відомий своїми інсайдами, які часто виявляються правдою. Реліз Horizon Zero Dawn PC нібито допоможе продажу PlayStation 5, на якій вийде вже наступна частина гри.

А до Шрайера ту ж інформацію повідомляв журналіст і блогер Антон Логвінов. Він же вказав, що гра вийде в лютому 2020 року.

Поки всі дані сходяться. 28 лютого у гри буде річниця - з релізу мине 3 роки. Можливо, саме тоді і відбудеться анонс.

Horizon Zero Dawn - один з головних ексклюзивів Sony, що розповідає про світ, в якому домінують роботи-динозаври, а людство відкотилися до рівня громад і племен. Гра отримала визнання у гравців та критиків, а також запам'яталася всім неймовірно барвистою графікою.

Horizon Zero Dawn - трейлер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти