Синоптики розповіли, коли в Україні різко похолодає до +9

23 серпня 2021, 17:48
У четвер погода зіпсується майже у всіх регіонах країни.
Погода
Погода в Україні на тиждень / pixabay

Погода в Україні у найближчий тиждень буде холодна. За прогнозом синоптиків очікується гроза, дощі та шквали.

Висока температура повітря затримається тільки в східних і південних областях в денний час.

Вже в середу 25 серпня грози і зниження температури варто очікувати жителям північних, центральних і північно-східних областей. В інших областях синоптики прогнозують суху і ясну погоду. На заході і півночі вночі +10 +13 градусів, вдень від +18 до +21 градуса.

У центральних областях вночі до +15 градусів, вдень +22 +25 градусів. На півдні та сході буде тепло, вночі +12 +16 градусів, вдень від +26 до +28 градусів, місцями до +30 градусів.

У четвер погода зіпсується майже у всіх регіонах країни, сухо буде тільки в Херсоні, Харкові, в Донецькій і Луганській областях. На заході, півночі і в Києві – очікуються зливи і короткочасні дощі, на півдні, в центрі і на сході – пройдуть грози.

Температура повітря вночі в західних областях впаде до +9 +12 градусів, вдень від +19 до + 21 градуса. У північних центральних областях вночі +11 +13 градусів, вдень +20 + 22 градуси. На півдні та сході вночі +16 +18 градусів, вдень до +27 +30 градусів.

читайте такожАномальне тепло і катаклізми атакують Україну взимку-кліматолог

Наприкінці тижня грозами, дощами та зливами охопить усі регіони України. На півночі, в центрі і на заході очікується похолодання. Вночі температура впаде до + 9 +12 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть +19 +22 градуси. На півдні та сході прогнозуються грози, вночі +16 +18 градусів, вдень до +27 +31 градуса.

У Києві в середу, 25 серпня, похолодає, прогнозуються грози. Вночі +13 +15 градусів, вдень +19 +21 градус.

У четвер, 26 серпня, в Києві очікується злива, і температура ще трохи впаде. Вночі очікується +11 +13 градусів, вдень +20 + 22 градуси.

У п'ятницю, 27 серпня, в столиці йтиме дощ. Вночі від +11 до +13 градусів, вдень прогріється до +20 + 22 градусів.

Синоптики розповіли, коли в Україні різко похолодає до +9

Погода і клімат в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Відомий біолог і теоретик екології, доктор Стюарт Пімм видав вельми песимістичний прогноз з приводу наслідків від зміни клімату в Україні. За його словами, клімат в межах України вкрай вразливий для атмосферних явищ.

Експерти ООН передрекли людству і Землі неминучу глобальну катастрофу. Викиди парникових газів в результаті діяльності людини є причиною потепління приблизно на 1,1 градуса за шкалою Цельсія, кажуть вчені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти