StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка Великих Вуйків розповів, чому Оксана Байрак втекла до РФ

28 серпня 2023, 16:01
Назар Задніпровський переконаний, що з режисером злий жарт зіграла її "хвороблива самозакоханість".
Оксана Байрак, Назар Задніпровський
Назар Задніпровський висловився про втечу Оксани Байрак в РФ / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, instagram.com/ksanabayrak

Режисер Оксана Байрак на момент початку повномасштабної війни в Україні перебувала в Одесі, де жила останні роки. Але навіть тривоги і ракетні обстріли країни-агресора, від яких їй доводилося ховатися у сховищах, не переконали її відмовитися від наративів про "братні народи".

Не дивно, що нещодавно Байрак перебралася в рф, звідки продовжує огризатися на зауваження про її проросійські переконання, та спілкуватися з артистами-путіністами.

Що ж штовхає режисера на подібну поведінку? Український актор Назар Задніпровський припустив у інтерв'ю для Олесі Бацман, що єдине, що рухає Байрак, це її величезне его, яке в Україні відмовляються підживлювати.

відео дня

"Вона самозакохана, у неї до хворобливості закохана особистість. Можливо, її тут щось притиснуло, приперло, і не так їй все. Росія давала їй гроші, до неї тут московські зірки прилітали, знімалися у неї. Вона була хтось. Після того, як їй припинили московські гроші давати, припинили у неї зніматися московські зірки, то вона припинила кимось бути. Вона там почувається кимось, але заради цього треба було зрадити Батьківщину", - розмірковує артист. Також він зазначив, що такий образ мислення йому абсолютно незрозумілий - заради примарної слави ставати зрадником.

Нагадаємо, ще до повномасштабної війни в Україні Оксана Байрак заступилася за Сніжану Єгорову, яка підтримала Путіна. Її режисер вважає розсудливою людиною, а інших - гієнами.

Пізніше про зраду Байрак публічно висловилася українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", Наталка Денисенко. Між нею і режисером відбулася неприємна розмова.

Інші новини про Оксану Байрак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти