StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка серіалу "Слуга народу" пожаліла "хороших росіян" у Швеції

16 червня 2023, 03:15
Катерина Кістень розповіла, що спілкується з тими, хто висловлює своє каяття.
Катерина Кістень
Катерина Кістень підтримує спілкування з росіянами за кордоном / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, facebook.com/kissokaziya

Українська акторка театру і кіно, зірка серіалів "Слуга народу" і "Коли ми вдома" Катерина Кістень зараз живе в Швеції. Як і безліч українців за кордоном, вона займається благодійністю на користь нашої країни.

В інтерв'ю для Аліни Доротюк артистка зізналася, що в Стокгольмі зараз багато росіян. Тим, хто покинув країну-окупанта на знак незгоди з військовим режимом кремля, і хто допомагає Україні та українцям нарівні з іншими, Кістень у спілкуванні не відмовляє, і в чомусь навіть співчуває.

"Вони страждають більше, ніж ми тут (у Швеції - прим. редактора), тому що це їх стосується більше, ніж будь-кого. Вони всі несуть за це внутрішню відповідальність. Вони всі включилися в роботу гуманітарну. Я просто постійно бачу ці очі, і я не можу цій людині сказати: "Гей ти, руський". Я на такому рівні не можу, людському", - зазначає Катерина.

відео дня

Також акторка зазначає, що відчуває повагу до російських колег-артистів, які відкрито виступили проти війни і путінського режиму. У той же час вона не засуджує тих, хто залишився і боїться озвучувати будь-яку позицію в принципі.

"На жаль, ця величезна країна, в якій одиниці роблять протести, сама перемелює ці одиниці. І тому вимагати від цих одиниць вийти з плакатом на площу – це означає убити себе, засунути себе за ґрати, знищити свою сім’ю. Я не можу таке пропонувати людям", - міркує Катерина Кістень.

Раніше стало відомо, що поки країна-агресор відправляє "земних" чоловіків на фронт, син міністра оборони РФ Шойгу будує музичну кар'єру в образі "солодкого хлопчика", і відпочиває на дорогих курортах.

Також співачка Анна Трінчер влаштувала рознос скандальній українській блогерці Ганні Алхім, яка схвалює прослуховування музики у виконанні артистів з країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти