StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Сватів" розповіла, як бореться з хейтом: п'ять лайфхаків

24 січня 2023, 15:35
Актриса поділилася мудрістю про те, як виносити хейт.
Анна Кошмал
Анна Кошмал / instagram.com/smorkovkina

Українська актриса і зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал поділилася лайфхаками про те, як вона справляється зі стресом і з хейтом. Про це вона написала пост "П'ять важливих правил, які мене рятують" на своїй сторінці в Instagram.

"Пробач і роби висновки"

"Кажу я щоразу, коли людина проявляє по відношенню до мене слабкість: агресію, маніпуляції, спробу принизити, знецінити і т.д. я вчуся не вестися. Бо немає нічого більш руйнівного зсередини, ніж жити ображеним. Це важливо для ментального здоров'я. Це навіть добре, коли токсичні люди ідентифікують себе в твоєму оточенні. Так що хороша новина - ти в них більше не розчаруєшся, все передбачувано", - пише вона.

"Це тебе ніяк не стосується"

"Кажу я кожен раз, коли хтось виливає на мене свій емоційний бруд. Я обираю "зайти в скляну будівлю і подивитися на це без звуку" (так, я це уявляю). Тоді все стає максимально ясно і безпечно, часто навіть смішно", - додає Кошмал.

відео дня

"Не бреши собі"

"Кажу я щоразу, коли починаю шукати собі виправдання. Виправдати можна взагалі що завгодно. Але якщо ти не винесеш з цього важливий урок, ситуації будуть повторюватися і ти будеш так продовжувати ходити по колу і драматично питати "за що це мені, святій людині?"- пише Кошмал.

"Світ не обертається навколо тебе"

"Кажу я кожен раз перед тим, як вимагати особливого ставлення до себе. Тут все просто: стався до людей з повагою і на словах, і у вчинках, і вони теж тебе будуть поважати у відповідь. Будь-які відносини складаються взаємно. Почни з себе", - радить актриса.

"Не оцінюй, а аналізуй"

"Кажу я кожен раз, коли мені хочеться висловити свою критичну суб'єктивну оцінку, яка не несе ніякого конструктиву. Але, аналізуючи, знаходиш причинно - наслідкові зв'язки і можеш вчитися на чужих помилках або успіхах", - підсумовує вона.

Актриса також опублікувала свої нові фото, на яких вона відмінно виглядає.

Нагадаємо, Анна Кошмал першу освіту здобула як співачка - вона закінчила вокальне відділення Київського естрадно-циркового училища.

Там у 2010 році вона познайомилася з українською співачкою Аліною Паш. На своїй сторінці в Instagram Кошмал показала, як обидві артистки виглядали на початку свого великого творчого шляху.

Актриса вибачилася перед дівчатами, які потрапили на фото, проте поділилася раритетним знімком, на якому вона і Паш сидять в оточенні одногрупниць.

Вона також заявила, що питання її участі в російських проектах для неї вже вирішене. Вона підкреслила, що не буде зніматися в таких проектах.

Так актриса відповіла на запитання підписників у соцмережах. Один з передплатників поцікавився, чи зніметься Кошмал коли-небудь в російських проектах, на що вона відповіла різко і однозначно.

"Ні, ні, ні і ще раз – ні. Для мене це питання закрите назавжди. І я б не писала слово "Російські" з великої літери", – підкреслила Анна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти