StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жирний Басков розмазав соплі в ефірі у Корчевникова, шкодуючи російських 300-их

3 листопада 2022, 11:17
Пропагандист і путінський посіпака Басков переживає за ресторани і кафе Росії.
Микола Басков
Микола Басков / скріншот

Російський співак Микола Басков, який на сто відсотків підтримує жорстоку війну Росії проти України і всіляко махає своїм облізлим хвостом перед терористом номер один у світі - Путіним, раптово пустив сльозу.

На шоу відомого російського пропагандиста і тележурналіст Бориса Корчевникова, який страждає від серйозного онкологічного захворювання, випещений і огрядний Басков раптово пустив сльозу.

Співак почав ридати в ефірі програми, шкодуючи російських вбивць, яких він відвідав у госпіталі. Розмазуючи соплі по своєму роздобрілому писку, Басков повідав, що російський окупант без ноги хотів навіть обійняти Баскова. "Це я вас повинен обіймати", - проявив героїзм павич російської естради.

відео дня

Переживаючи за свою основну потребу по життю, Басков також додав, що "хлопці" борються за те, щоб росіяни могли спокійно сидіти в кафе і ресторанах.

Нагадаємо, раніше Микола Басков підколов Крістіну Орбакайте, яка вважає за краще відмовчуватися про війну в Україні і від'їзд своєї мами Алли Пугачової в Ізраїль.

В ефірі чергового випуску шоу "Ну-ка, всі разом!"на росТБ Орбакайте зізналася, що залишилася в захваті від передачі.

"Як я вам тут всім заздрю! Де я раніше була? До півфіналу тільки дісталася", - заявила дочка Пугачової.

Почувши цю репліку, Басков не упустив нагоди публічно підколоти Орбакайте. На його думку дочка Пугачової була відсутня на проекті через те, що до самого останнього моменту страждала "зоряною хворобою": "ти в небі парила, як перелітний птах". Співачка нічого не стала відповідати своєму колезі по сцені.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти