StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Забороняє навіть дивитися на фотографії: колишня Ілона Маска подає на нього до суду через опіку над дітьми

6 жовтня 2023, 16:53оновлено 7 жовтня 2023, 16:12
Що сталося між зірковими батьками - поки незрозуміло, але ситуація загострилась.
Граймс подає до суду на Ілона Маска
Граймс подає до суду на Ілона Маска / Колаж Главред, фото з соцмереж Граймс, Вікіпедія

Мама дітей Ілона Маска і співачка Граймс, подасть до суду з приводу опіки їхніх спільних дітей, тому що їх батько не дає жінці бачитися з синами.

Про це пише TMZ.

Видання стверджує, що вона навіть благала генерального директора Tesla дозволити їй бачитися з одним з їхніх синів.

відео дня

Також минулої п'ятниці, 29 вересня, Граймс подала клопотання про встановлення батьківських прав. Це сталося через кілька днів після того, як Граймс написала в Twitter.

Можливо, вам буде цікаво: У критичному стані: українського музиканта поранили на війні.

"Скажіть Шивон, щоб вона розблокувала мене, і передайте Ілону, щоб дозволив мені побачити мого сина. Або дайте відповідь, будь ласка, моєму адвокату. До сих пір мені навіть не дозволяли побачити фотографії моїх дітей, незважаючи на те, що ситуація повністю розділила мою сім'ю", – написала Граймс.

Звичайно ж, співачка видалила незабаром свій коментар. Крім того, невідомо, що сталося між нею і Маском, але судячи з усього Граймс має на увазі їх молодшого сина Тау, який народився в минулому році.

Як говорить видання, суддя встановить права на опікунство дітей, а також на виплату аліментів. Граймс скоріш за все матиме певні права на опікунство.

Судді в такій ситуації зазвичай призначають спільну опіку, хоча це не обов'язково означає 50/50. За американськими законами, суддя також може скласти графік опіки різними або однобокими способами.

Що стосується Тау, то Ілон і Граймс так і не оголосили про народження сина. Відомо, що його повне ім'я Техно Механікус, а про його народження повідомив автор біографії мільярдера Уолтер Айзексон.

Раніше Граймс, колишня дружина Ілона Маска і мати Його дітей, знялася повністю оголеною в Королівському образі, і близько місяця не вилазила зі свого святкового костюма.

Також вперше на публіці з'явилася після операції зі зміни статі 18-річна трансгендерна дочка Маска. Вівієн Джена Вілсон відмовилася від прізвища батька, так як не бажає мати з ним нічого спільного.

Більше про зірки:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти