StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Забрали абсолютно все": в потязі обікрали відомого українського музиканта

15 червня 2022, 04:50
Євген Хмара знайшов купе без попутників і спробував трохи поспати. При цьому ногу поставив на сумку, а телефон був у кишені.
Євген Хмара
Євгена Хмару обікрали в поїзді / прес-служба

Відомого музиканта і піаніста Євгена Хмару обікрали в поїзді. Зараз він їздить на гастролі по Європі і збирає гроші для українців. Злодії забрали сумку з його апаратурою та мобільний телефон, йдеться на його сторінці в Instagram.

"У мене забрали абсолютно все для моїх виступів, а це обладнання на 8000 євро. І це в той момент, коли їдеш поїздом у ніч, щоб заощадити зайві 100 євро на ніч в готелі, так як всі гроші збираємо для наших захисників", - пише музикант.

Він описав свій маршрут за останні три доби: з Верхньої Австрії до Відня за кермом (300 км), Відень-Рига (літак), Рига-Вільнюс (автобус). Два виступи у Вільнюсі в той же день літак на Варшаву. Ніч в аеропорту. Далі: Варшава-Катовіце, потім дорога автомобілем до Чехії. Виступ. Далі поїздом до Острави і очікування поїзда, який мав приїхати в 2:30 ночі.

відео дня

Нічний поїзд-це вагони з сидячими місцями в купе по 6 сидінь і розсувні двері, які не закриваються на замок. Євген Хмара знайшов купе без попутників і спробував трохи поспати. При цьому ногу поставив на сумку, а телефон був у кишені.

"Спати вдавалося по 20-30 хвилин. Сумка стояла оперта на ногу, а телефон в кишені. Близько 5: 30 ранку я в черговий раз прокинувся і почав на себе злитися, так як завжди тримаю речі при собі і від цього не можу нормально спати. Я виклав телефон, а сумку переклав під сидіння. А наступного ранку я прокинувся без усього...", - додає музикант.

Він зізнається, що ця втрата - не просто чогось матеріального, це втрата набагато більша-два роки музичного життя. Купи студійних записів, який не повернути.

"У той же час, це ніщо, в порівнянні з тим, що втрачають сьогодні українці через нашого сусіда. Я живий. Рідні та друзі живі, а це головне! Я вдячний Богу за все! Вдячний за цей урок. Так як з цієї ситуації виніс багато. Хочу ще подякувати і молюся за сім'ю, яка першою прийшла на допомогу. Це безцінне!"- написав Євген Хмара.

Євген Хмара - відомий український композитор, піаніст-віртуоз, член Опікунської ради Асоціації Child.ua -допомагає дітям з аутизмом. Першу музичну композицію записав у 7 років. Пише музику для кінофільмів і телесеріалів, активно гастролює, випустив вже 6 альбомів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти