На Київщині зловмисники підрізали та обікрали пасічника, їх підозрюють в ряді злочинів

17 серпня 2021, 07:55
277
Чоловіка випадково біля дороги побачили копи. Він був весь у крові.
На Київщині зловмисники підрізали та обікрали пасічника, їх підозрюють в ряді злочинів
Зловмисники викрали автомобіль потерпілого / НПУ

На Київщині затримали нападників, які завдали ножові поранення 67-річному чоловікові і викрали його автомобіль.

За даними відділу комунікації поліції Київської області, двоє зловмисників напали на киянина поблизу села Велика Димерка та хутора Зоря Броварського району.

"67-річний пасічник приїхав у поле, щоб забрати свої вулики. До нього підійшли двоє незнайомців і почали вимагати, щоб чоловік віддав мобільний телефон та інше майно. Пасічник відмовився, тоді зловмисники почали його бити, завдали кілька ударів ножем, заволоділи майном і зникли в невідомому напрямку на машині потерпілого", - зазначено в повідомленні поліції.

Чоловіка в крові поруч з дорогою випадково побачили оперативники Броварського районного управління поліції. Копи надали потерпілому першу медичну допомогу та викликали "швидку".

А тим часом, всі наряди були орієнтовані на розшук. Зловмисників знайшли та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також чоловікам повідомили про підозру за ч.2 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя або здоров'я потерпілого) Кримінального кодексу України. Якщо суд доведе їх провину, то їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Злочинцями виявилися двоє місцевих жителів 23 і 47 років. Вони орендували будинок у цьому районі.

Крім того, правоохоронці перевіряють причетність чоловіків до скоєння подібних злочинів на території Київської області, а саме їх підозрюють у крадіжках з дачних будинків.

Нагадаємо, у Києві на Оболоні клієнтка кафе відбила чоловікові, який сидів за сусіднім столиком, внутрішні органи. Жінка влаштувала таку бійку, що чоловіка госпіталізували в лікарню з важкими травмами.

Також раніше, неадекватний чоловік з Херсонської області вбив копа і підрізав медика, які приїхали за викликом його матері. Жінка повідомила, що з рота її сина йде піна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти