StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сідниці показати, чи що": Панін на колінах поповз до російського кордону

29 серпня 2023, 12:04
До його батьківщини, на яку зі зневагою дивиться весь цивілізований світ, Олексій Панін міг дійти за кілька хвилин.
Олексій Панін
Олексій Панін відреагував на чутки, що він мріє повернутися в рф / колаж: Главред, фото: facebook.com/alexey.panin.79, скріншот

Російський актор Олексій Панін, який засуджує війну в Україні та диктаторський режим Путіна, вже давно не живе в країні-агресорі, в якій навіть оголошений у розшук. Проте одурманені пропагандою жителі країни на болотах переконані, що Панін, як і інші артисти-неповерненці, спить і марить про рф.

Щоб не розчаровувати їх, актор розіграв саркастичну сценку на естонсько-російському кордоні. У Нарву він приїхав на антивоєнний кінофестиваль, але не зміг відмовити собі в задоволенні підколоти російські спецслужби.

"Я перебуваю в місті Нарва. Там, за моєю спиною, знаходиться російський кордон. Тобто російські спецслужби можуть просто за мною місток перейти. ... Я прямо бачу Росію. Не знаю, [сідниці - неценз.] показати, чи що", - розповів Панін у своїх соціальних мережах.

відео дня

Також по мережі поширюється ролик, на якому Олексій Панін перед російським кордоном падає на коліна, кланяється і удавано благає пустити його назад. Після цього він зі сміхом встає і йде від пропускного пункту.

Олексій Панін
Олексій Панін відреагував на чутки, що він мріє повернутися в рф / скріншот

Раньше Олексія Паніна оголосили в розшук в РФ, і реакція актора на таку новину явно не збіглася з припущеннями країни-агресора. В першу чергу він порадів за путіна.

Також Олексій Панін засвітився в міцних обіймах Вєрки Сердючки під час концерту артистки в Іспанії. Актор вийшов на сцену у футболці з антипутінським гаслом.

Інші новини про Олексія Паніна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти