StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яблуко від яблуні: у мами запроданки Повалій психічне захворювання

19 вересня 2023, 12:21
Таїсія Повалій приховувала, чому насправді так поспішала вивезти Ніну Данилівну на територію країни-агресора.
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій лікувала маму від нервового зриву через ракетну атаку РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/tpovaliy_best

Про честь і совість співачки Таїсії Повалій розмовляти марно - колись українська дівчина з глибинки, яку знаменитою зробила українська ж сцена, тепер плазує перед путінським кривавим режимом і лиже п'яти пропагандистам за смішні гонорари в рублях.

На момент початку повномасштабної війни мама запроданки жила в Україні. Співачка шантажем виманила її до себе в москву - пригрозила, що не приїде до мами на похорон, якщо та загине під обстрілами. Такою була версія самої Повалій, яка хвалилася, що навесні 2022 року Ніна Данилівна перебралася до неї.

Поет-пісняр і ведучий Петро Мага, який багато років дружив з Повалій, розповів, чому насправді мама артистки опинилася в Москві. В інтерв'ю для Rostyslove Production він зізнався, що Ніна Данилівна має психічні розлади, які загострилися на початку повномасштабної війни, так як недалеко від її будинку під Києвом прилетів снаряд окупантів. Співачка була змушена евакуювати матір, щоб потім вона змогла пройти лікування у психіатра.

відео дня

"Її мама має психічне захворювання. Вона була тут під обстрілами, її вивозили якось через Білорусь. У її мами влупило поруч з хатою, у лютому чи у березні 2022 року. У мами сталися проблеми з головою через це. Вони вивозили її, не знаю, якими шляхами. Але вона жила тут. У неї стався якийсь нервовий зрив, скоріш за все, бо вони возили її до психіатрів", - стверджує Мага.

Чи можливо, що слабка психіка передалася Таїсії Повалій від матері у спадок, і тому вона проміняла свою душу на містечкові концерти в російській глибинці, залишається невідомим.

Раніше український співак Олександр Пономарьов розповів, чому Ані Лорак і Таїсія Повалій підтримали країну-агресора РФ. Артист зізнався, що спершу навіть шукав для них виправдання.

Також колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк припечатав Повалій за плазування перед Путіним, і придумав покарання для співачки-зрадниці та їй подібних.

Інші новини про Таїсію Повалій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти