StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я кінчений, в РФ нічого не вміють": Охлобистіна ненадовго відпустило недоумство

22 червня 2023, 21:29оновлено 17 липня 2023, 17:11
Російський актор Охлобистін висловився з приводу безталанної російської нації.
Іван Охлобистін
Іван Охлобистін в інтерв'ю назвав себе демоном / скріншот YouTube

Путініст, прихильник терориста Путіна, російський актор Іван Охлобистін дав інтерв'ю, в якому розповів, в якому жалюгідному становищі знаходиться його улюблена батьківщина-агресор - Росія.

Відповідним відео поділився паблік "Боже, яке кончене" в Телеграм.

"Ми нічого так і не навчилися для людей світських робити. Ми не навчилися робити машини, ми не навчилися костюми шити, ми не маємо до цього інтересу. Ми маємо інтерес до танка. Ми маємо інтерес до чогось більш високого, ніж побутова потреба. А все, що стосується побутових потреб, ми досить таки аскетичні, - пояснює Охлобистін безталанність і алкоголізм нації.

відео дня

На відео - тверезий Охлобистін говорить про Росію:

За словами Охлобистіна, він багато де був у злиденній Росії і за його спостереженням, люди задовольняються тим, що у них є. "І в цьому не наша слабкість, а сила", - виправдовує бідність терористичної Росії путініст.

На думку Охлобистіна, скоро буде нова країна і "все налагодиться". І він додає, що війна показала, що в Росії нічого немає - ні цвяхів, ні підшипників, "голі ми з палицею-копалкою".

"Всі знають, що я кінчений. Я конкретний демон, зі мною все ясно. Мене навіть не критикують ліберали, бо їх цікавить зло середньої руки. А я прямо темрява. Ні в кого не викликає сумнівів, якої сторони я дотримуюся", - пояснив Охлобистін, як сам диявол став на темну сторону - Росію.

Нагадаємо, раніше в.о. губернатора Запорізької області Євген Балицький нагородив путініста, актора і режисера Івана Охлобистіна, який найбільше на світі ненавидить Україну, орденом" За заслуги перед Запорізькою областю " I ступеня.

Раніше також Охлобистін вирішив прокоментувати від'їзд російської співачки Алли Пугачової з її терористичної батьківщини.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти