StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я готовий, що мені видадуть повістку": зірка "Волонтерів" висловився про мобілізацію серед зірок

2 листопада 2023, 13:55
376
Кирило Ганін розповів про гумористичний проєкт під час війни, спробу потрапити у військо та спілкування з захисниками.
Серіл Волонтери на ТЕТ
Кирило Ганін із Волонтерів розповів про мобілізацію / Прес-служба

Гуморист і зірка нового комедійного серіалу "Волонтери" на телеканалі ТЕТ Кирило Ганін з перших днів війни активно допомагає військовим і донатить на армію. За час повномасштабного вторгнення він зібрав близько 9 мільйонів гривень для українських захисників і захисниць. Однак в інтерв’ю програми "Ближче до зірок" зізнався, що ухилятися від мобілізації й апелювати до того, що медійні люди корисніші в тилу, не буде. Актор запевнив: якщо вручать повістку – стане на захист Батьківщини.

"Я готовий до варіанту, що мені надворі видадуть повістку, і я піду туди, куди треба", – чесно зізнався Кирило Ганін.

Ба більше, на початку великого вторгнення гуморист і сам рвався у військо. Проте у військкоматі йому двічі відмовили.

"Я казав: "Давайте щось робити". Мені казали: "Не до тебе, зараз не мішай, зараз ти будеш лишній". Я почав робити стріми. І десь, мабуть, через місяці два знову пішов у військкомат. А мені казали: "Ну ти геть дурний, який фронт? Тебе якщо ранять, хто тебе відтягне? Зачем це треба? Лишній метр окопу раді тебе копати? Чувак, робиш ефір, йди додому, добре виходить", – поділився актор.

Кирило Ганін у серіалі Волонтери
Кирило Ганін із Волонтерів розповів про мобілізацію / Прес-служба

Річ у тому, що вже півтора року Кирило Ганін не тільки волонтерить і закриває збори, а й тролить росіян у чат-рулетці. Його уїдливі онлайн-трансляції з жителями країни-агресора неабияк заряджають військових. Про це актор довідався, коли їздив з благодійними виступами на південь України.

"Військовий підійшов і сказав мені "дякую". Я кажу, ні, це вам дякую. Ти на фронті, борониш країну. Я сиджу в офісі, де мені тепло, і просто говорю з людьми. Але дуже багато військових під ці відео кайфують", – зізнався Кирило Ганін.

Він переконаний, що гумор – це те, що допомагає нам жити й не здаватися у складні часи. Саме тому Кирило Ганін знявся в новому комедійному серіалі "Волонтери", який покажуть на телеканалі ТЕТ вже з 6 листопада о 19:00. Це десятки життєвих історій про українок та українців, які не втомлюються донатити, купувати, привозити й діставати з-під землі все, що потрібно українським супергероям у пікселі.

У "Волонтерах" разом з Кирилом Ганіним зіграли Ігор Ласточкін, Станіслав Боклан, Ірина Сопонару, дівчата з "Тріо різні", хлопці з "Ветеранів космічних військ" та багато інших улюблених гумористів. Сам Кирило запевняє, що серіал "Волонтери" про кожного з нас, адже зараз усі, хто не на фронті, усі волонтери.

Не пропустіть актуальну комедійну прем’єру з 6 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти