StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я би робив так": Олександр Пономарьов заступився за Світлану Лободу

4 червня 2023, 16:06
Пономарьов зазначив, що зараз Loboda заслуговує повагу, на відміну від інших українських артистів, які продовжують підтримувати окупанта.
Олександр Пономарьов, Світлана Лобода
Олександр Пономарьов вважає, що Світлана Лобода гідна поваги через її рішення повернутися в Україну і допомагати співвітчизникам / колаж: Главред, фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr, instagram.com/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода побудувала успішну кар'єру в країні-агресорі, однак після початку повномасштабної війни в Україні прийняла рішення покинути рф і допомагати співвітчизникам.

Артистку критикують за її минуле, і часто вважають її спроби реабілітувати себе в очах країни награними. Таку позицію не схвалює Олександр Пономарьов.

В інтерв'ю для журналіста Дмитро Гордона співак зізнався, що не розуміє, як можна було залишитися в країні-окупанті та підтримувати пропагандистські наративи, як це зробили Ані Лорак, Таїсія Повалій та ін. Їм він протиставляє Світлану Лободу.

"Чому було не повернутися, як Лобода? Вона встала і поїхала після 24 лютого. Там залишила все, що в неї було, і приїхала сюди в Україну допомагати", - зазначає Пономарьов.

Артист вважає її вчинки гідними поваги. "Я би робив так, якщо б потрапив у таку ситуацію", - підкреслює співак.

Дивіться репортаж про те, як війна змінила переконання Світлани Лободи:

Раніше стало відомо, що лояльна до країни-агресора українська співачка Maruv планує повернутися в Україну після війни - вона з чоловіком і дитиною розробила "безпечний план".

Також російський комік Максим Галкін, який визнаний в рф іноагентом через антивоєнну позицію, вперше розповів, як приймав рішення покинути країну-агресора, і коли виїжджав.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти