StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Викличте екзорциста": Гордон висміяв беззубу росіянку з ковбасою, що оспівує Росію

25 липня 2022, 12:04
Журналіст Дмитро Гордон ділиться культурною спадщиною "великої імперії".
Гордон
Гордон / скріншот

Український журналіст Дмитро Гордон на своїй сторінці в Instagram висміює недалеких росіян, що підтримують вбивства мирних жителів України і захоплення її територій.

На цей раз героїнею ролика ведучого стала мешканка Росії, підспівує патріотичної пісні. При цьому, вона посміхалася на весь свій беззубий рот і по черзі відкушувала від ковбаси, яку тримала в обох руках.

При цьому дивна жінка кричить, подивіться, яка багата країна Росія, мабуть, маючи на увазі наявність ковбаси. "Піднімаючи Росії прапор, це наша країна багата", - гундосить"Багачка".

відео дня

читайте також"Россіюшка": Гордон показав п'яне "обличчя" Росії

"Багато хто не розуміє, за що Росію так любить весь світ. Зараз я вам відкрию страшну таємницю", - написав Дмитро Гордон.

Коментатори тут же включилися в процес і буквально "завалили" відео: "викличте екзорциста", "Боже, яке кончене", "вона хвора", - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше Дмитро Гордон на своїй сторінці в Instagram опублікував фото, на якому зображений плакат з російською символікою, під егідою якої Росія вбиває мирних українських жителів і руйнує українські міста, поруч з яким спить п'яний росіянин.

"Россіюшка", - підписав своє фото журналіст.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти