StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Випало все волосся і став лисим: у РФ розповіли про хворобу Філіпа Кіркорова

9 липня 2023, 17:30
28225
За словами лікаря-трихолога, причиною втрати темних локонів Кіркорова, до яких звикли шанувальники, стало облисіння.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров став лисим / Колаж Главред, фото соцмережі

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав диктатора Путіна і війну в Україні, ще недавно хизувався з білосніжною зачіскою і такою ж світлою бородою.

Раптово Кіркоров змінив імідж, він майже налисо поголив голову.

Кіркоров покинув Росію і відправився засмагнути в Грецію. Там він поділився з росіянами свіжим знімком з узбережжя, але впізнати співака не так просто.

відео дня

Колишнього чоловіка Алли Пугачової відобразили в пляжному костюмі, на очах темні окуляри, волосся на голові майже немає. Замість колишньої шевелюри красується ледь помітний сивий їжачок.

Росіяни припустили, що Кіркоров хворий.

"Так виглядають люди, які довго і важко хворіли, змарнілі, без м'язів. Тифозний їжачок. Що сталося з королем естради?", "Просто не впізнати", "А волосся де?",- кажуть росіяни.

Як пишуть росЗМІ, навіть фахівці виявилися безсилі перед проблемами Філіпа Кіркорова. Співака, по всій видимості, підводить власне здоров'я.

За словами лікаря-трихолога Юлії Нагайцевої, причиною втрати темних локонів, до яких звикли шанувальники, стало облисіння. Захворювання не пов'язане з віком або спадковістю: проявитися воно може навіть в 20 років.

"На мій погляд, там є андрогенна втрата волосся. Не та густота волосся в останні роки. Особливо це стало помітно, коли він знебарвив волосся, був цей попелястий відтінок. Він намагався високо укласти волосся, але видно, що немає обсягу. А те, що він зараз взагалі прибрав зачіску, так це намагається замаскувати проблему", — сказала лікар в інтерв'ю росЗМІ.

Відзначимо, Кіркоров в черговий раз потрапив у скандал. Так, під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста, імітуючи непристойні рухи тіла. І це йому так просто з рук не зійшло.

Раніше писали, що в Мережі обговорюють те, як сильно поправилася старша дочка путініста Філіпа Кіркорова, який і сам нещодавно вирішив оновити своє обличчя і тіло.

Крім того, Кіркоров подарував своїй дочці сережки дорогого бренду, на які вона вельми скромно відреагувала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти