StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ви вже програли": Вакарчук разом з бійцями ЗСУ потужно звернувся до ворогів з передової:

23 жовтня 2022, 20:05
За своїм звичаєм, Вакарчук не тільки поспілкувався і сфотографувався з бійцями ЗСУ, а й заспівав для них кілька пісень - прямо на місці під гітару
Вакарчук, ВСУ
Святослав Вакарчук та бійці ЗСУ / https://ua.depositphotos.com

Легенда української рок-музики та соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зустрівся з бійцями 28-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. Знімки із зустрічі з військовими музикант розмістив на власній сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Тим нелюд, що підло б'ють своїми ракетами по цивільних людях і українських містах, ми з хлопцями з 28 ОМБр імені лицарів Зимового походу, можемо сказати тільки одне – ви вже програли. Ви нічого не можете протиставити нашим воїнам на полі бою і є банальними, найбільшими в світі на сьогодні терористами. Перемога за нами", – написав Вакарчук.

відео дня

За своїм звичаєм, Вакарчук не тільки поспілкувався і сфотографувався з бійцями ЗСУ, а й заспівав для них кілька пісень ‒ в польових умовах, підігруючи собі на акустичній гітарі.

Вакарчук

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що лєгендарному українському рок-гурту "Океан Ельзи" вдалося зібрати понад 19 млн гривень на допомогу Україні та українцям за літо нинішнього року. Про це повідомляється на сторінці колективу в Instagram.

У таку суму, каже менеджер музикантів, входять гроші, зібрані завдяки виступам, монетизація музики та участь у партнерських проектах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що кавер на вакарчуківську "Обійми" виконав російський рок-музикант і лідер групи" Машина часу" Андрій Макаревич і дев'ять інших Ізраїльських музикантів. Причому на івриті.

"Замість того, щоб збирати натовпи на стадіонах, Святослав Вакарчук змушений стояти і захищати свою землю. Ми група ізраїльських музикантів, професіоналів і аматорів, старожилів і новачків, і ми вирішили перевести пісню на іврит і записати її на знак підтримки народу України в цей неспокійний час. Ці обійми з Ізраїлю для тебе, Україно", - сказано в описі треку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти