StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Володимир Дантес показав свій ностальгічний відпочинок у Криму

16 серпня 2023, 20:08
Дантес зізнався, яке бажання його долає в другій половині серпня все більше.
Володимир Дантес
Володимир Дантес розповів, як в дитинстві відпочивав з батьками в Криму / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

Серпнева спека пробудила у Володимира Дантеса дитячі спогади про літній відпочинок з батьками. Саме в цей період, за його словами, він вирушав на море з сім'єю. До Криму. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Магія для маленького Вови починалася ще в поїзді. "Довгий час ми їздили потягом (у плацкарті) і мені дуже подобалась ця естетика. Аромат їжі, особливо курочки гриль, яка змішується з запахами поту та перегару.Батькам не дуже це заходило, але мені було весело.А найулюбленіший момент подорожі – коли за вікном зʼявлявся Сасик (Сиваш)", - розповідає співак.

Також він зазначив, що в другій половині серпня в Євпаторії, де вони відпочивали, у воді завжди було багато медуз. Їх майбутній артист сильно боявся, але любов до моря і бажання бути схожим на батька все ж перемагало.

відео дня

"Одного разу ми поїхали до Тарханкуту. Місцеві там стрибали зі скелі, батько стрибав теж, навіть мама щучкою летіла. А чиста морська вода була усіяна медузами розміром з мою голову.Але бажання стрибати, як батько, було сильнішим за страх перед медузами", - згадує Дантес. Свою ностальгічну розповідь він закінчив зі світлим сумом: "Все віддав би, аби знову їхати в плацкарті в Євпаторію з мамою та татом".

Дивіться відео з особистих архівів Володимира Дантеса про відпочинок в Криму:

Раніше Володимир Дантес відверто зізнався, чому не йде воювати на фронт - артист розповів, якими думками про це поділилися з ним наші захисники.

Також Дантес показав рідкісне фото старшого на 15 років рідного брата. Вони з Сергієм святкують День народження в один день. Володимир поділився зворушливими дитячими спогадами про брата.

Інші новини про Володимира Дантеса:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти