StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ведучий "Золотого глобуса" на весь світ познущався над принцом Гаррі і Меган Маркл

8 січня 2024, 17:48
Ведучий церемонії "Золотого глобуса-2024", стендап-комік Джо Кой жорстоко висміяв принца Гаррі і його дружину Меган Маркл.
Гаррі, Меган
Ведучий церемонії "Золотий глобус-2024" Гаррі, Меган / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Ведучий церемонії вручення кіно і телепремії "Золотий глобус-2024", стендап-комік Джо Кой в досить жорстоких виразах висміяв британського принца Гаррі і його дружину - герцогиню Меган Маркл. Про це повідомляє британський таблоїд Mirror.

У своїй вступній промові він згадав про герцога і герцогиню Сассекських в самому знущальному контексті.

Зокрема, Кой пожартував на тему багатомільйонної угоди між герцогським подружжям і стрімінгом Netflix. Спершу комік згадав про номінований на "Золотий глобус" драматичний серіал НВО "Спадкоємці", який розповідає про вигадану сім'ю медіамагната, між членами якої йде жорстока боротьба за спадщину, і серіал "Корона", знятий за мотивами реального життя британської королівської сім'ї.

"Спадкоємці" мають дев'ять номінацій. Просто чудовий серіал про багату, білу, неблагополучну сім'ю, яка плете інтриги – о, почекайте, це "Корона", – пожартував Кой.

На цьому стендап-комік не зупинився.

"Якою чудовою була Імельда Стонтон у "Короні". Її образ королеви (Єлизавети II ‒ Главред) був такий хороший. Принц Гаррі подзвонив їй і попросив у неї грошей", – додав ведучий.

Кой також жорстко пожартував про документальний фільм від Netflix про подружжя-герцога.

"Принц Гаррі і Меган все одно будуть отримувати мільйони доларів за те, що вони абсолютно нічого не роблять - і це тільки від Netflix!",- сказав він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що герцоги Сассекські ледь не повторили жахливу долю принцеси Діани - принц Гаррі і Меган Маркл ледь не потрапили в аварію через папараці, які переслідували їх на автомобілі 2 години.

Також стало відомо, що Меган Маркл в США спіймали на брехні. Через недобросовісно виконану роботу їх в Америці, куди обидва так прагнули, стали називати "королівськими шахраями".

Інші новини про Меган Маркл і принца Гаррі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти