У фаті та білій сукні: Брітні Спірс вчетверте вийшла заміж

22 жовтня 2024, 01:10
41
Легендарна блондинка показала перше відео з церемонії.
Брітні Спірс
Брітні Спірс вийшла заміж - Брітні Спірс повідомила, що вчетверте пішла під вінець / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американська поп-діва Брітні Спірс була одружена тричі: один шлюб тривав лише 55 годин, інший - закінчився зовсім нещодавно після серії новин про гучні сварки і бійки з чоловіком, актором і фітнес-тренером Семом Асгарі.

Зрештою, за кілька місяців до свого 42-річчя Бріт ухвалила важливе рішення, і вийшла заміж за людину, яка її кохає і цінує на всі 100 - з дивними танцями, "напівголими" вбраннями і перепадами настрою. Про це вона повідомила у своєму блозі в Instagram, і поділилася відео, ймовірно, з церемонії.

У кадрі Спірс позує в білій атласній сукні-ночнушці з мереживним ліфом. На її голові красується легка фата.

відео дня

Співачка зізналася, що після стількох життєвих складнощів вона вийшла заміж за себе. І вважає, що це одне з найправильніших її рішень.

"День, коли я вийшла заміж за себе... Повертаюся до цієї теми, тому що комусь це (весілля - прим. редактора) може здатися ганебним або дурним, але я вважаю, що це найчудовіший вчинок у моєму житті!!!" - написала щаслива наречена.

Дивіться відео з весілля Брітні Спірс:

Хто така Брітні Спірс?

Брітні Джин Спірс - американська поп-співачка, акторка, танцівниця, авторка пісень, володарка премії "Греммі" в категорії "Найкращий танцювальний запис", повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше американська співачка, акторка і бізнесвумен Дженніфер Лопес уперше заговорила про розлучення з Беном Аффлеком - їхній шлюб тривав менше двох років, а розрив став справжнім ударом для артистки.

Також стало відомо, що 94-річний Клінт Іствуд знайшов собі нову подругу всього за 78 днів після смерті коханої, у фактичному шлюбі з якою він перебував протягом останніх 10 років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти