StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Уже 25 тисяч звернень: Валерія Меладзе виганяють із РФ

10 липня 2024, 16:20
502
У РФ вирішили, що Валерій Меладзе не зможе виступати в країні-терористі, поки не попросить пробачення.
Альбина Джанабаева, Валерий Меладзе
У Валерія Меладзе почалися проблеми в РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzevalerian/

Глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією в країні-окупанті Росії Віталій Бородін почав справжню боротьбу проти співака Валерія Меладзе, який так і не висловив свою позицію щодо повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

У коментарі для росЗМІ NEWS.ru Бородін заявив, що Меладзе не повинен виступати в РФ, оскільки публічно не підтримав політику Кремля.

відео дня

"Конкретно щодо нього нам надійшло 25 тисяч звернень із таким проханням. Як думаєте, чому артисти хочуть повернутися? Вони зовсім не скучили за Батьківщиною, просто за кордоном вони нікому не потрібні. Ми однозначно будемо просити, щоб концерти Меладзе скасували в Росії, якщо він повернеться", - сказав Бородін.

Хто такий Валерій Меладзе?

Валерій Меладзе - російський співак, музичний продюсер, телеведучий і актор; заслужений артист Російської Федерації (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008).
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. Після цього потрапив до "чорного списку" артистів, розкритого виданням "Агентство".

Валерій Меладзе - останні новини за темою

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Валерій Меладзе разом із сім'єю залишив Росію і переїхав до Іспанії. Щоправда, не заважає співакові й надалі заробляти в країні-агресорі - нещодавно зірка повернувся до Росії.

А також 10 червня Валерій Меладзе вперше став дідусем. Онука співаку народила його середня дочка від Ірини Малухіної (Меладзе) Софія. У родині Меладзе з'явився хлопчик, якого назвали Георгієм.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти