StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Помер 20-річний онук зірки Голлівуду Роберта Де Ніро

3 липня 2023, 14:55оновлено 3 липня 2023, 17:43
3142
Мама молодої чоловіка зворушливо попрощалася з ним.
Роберт Де Ніро
Старша донька Роберта Де Ніро втратила єдиного сина / ua.depositphotos.com

Сьогодні стало відомо про смерть 20-річного Леандро Де Ніро - онука американського актора, режисера і продюсера Роберта Де Ніро. Про це повідомила мати молодої людини і старша з семи дітей артиста Дрена Де Ніро.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото єдиного сина зі зворушливою епітафією. "Мій прекрасний милий ангел. Я полюбила тебе без слів і описів з того моменту, як відчула тебе в своєму животі. Ти був моєю радістю, моїм серцем і всім, що коли-небудь було чистим і справжнім у моєму житті. Хотіла б я бути з тобою прямо зараз. Хотіла б я бути з тобою. Я не знаю, як жити без тебе, але я постараюся продовжувати і поширювати любов і світло, які ти змусив мене відчути, коли я стала твоєю мамою. Тебе так глибоко любили і цінували, і я хотіла б, щоб любов могла врятувати нас. Мені дуже шкода, мій хлопчик. Спочивай з миром і вічного раю тобі, мій дорогий".

Подробиці смерті сина Дрена не розкрила. Проте джерело в поліції Нью-Йорка повідомило виданню Daily Mail, що тіло Леандро виявив його друг після того, як хлопець довго не виходив на зв'язок, увечері 2 липня в його квартирі на Уолл-Стріт. Небіжчик нібито сидів у кріслі, а поряд з ним на столику стояла тарілка з білою порошкоподібною речовиною, склад якої зараз визначають слідчі.

відео дня

Дрена Де Ніро - акторка і продюсер, прийомна донька актора Роберта Де Ніро. Він усиновив її, коли дівчинці було 9 років, після одруження з її матір'ю - акторкою Діанною Ебботт. Артист фактично замінив їй біологічного батька, якого вона ніколи не бачила.

Дрена Де Ніро з сином Леандро
Дрена Де Ніро з сином Леандро / instagram.com/drenadeniro

Раніше стало відомо про смерть Олександра Гетьманського - українського актора і Народного артиста України. За даними Національного академічного театру імені Лесі Українки, в якому Олександр Миколайович служив близько 20 років, причиною смерті стала тривала хвороба.

Також повідомлялося про загибель молодого українського актора Антона Прасоленка на фронті - артист отримав на передовій не сумісне з життям поранення. Він брав участь у боях на Сході, хоча і не був професійним військовим.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти