StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прикраси з матусі: мати Кардашьян розпорядилася про власне тіло після смерті

22 жовтня 2022, 01:30
Все сталося після операції на суглобі. Дочки попросили зберегти кістки матері, щоб зробити прикраси.
Кардашьян
Кардашьян / Instagram

66-річна мама зіркового сімейства Кардашьян Кріс Дженнер обов'язково залишить своїм знаменитим дітям відмінний спадок, але один предмет, який вони отримають, буде абсолютно безцінний, пише Page Six.

Мама шістьох дітей розповіла про своє передсмертне бажання в епізоді програми "Кардашяни" на цьому тижні, сказавши, що хоче, щоб її прах перетворився на прикраси для її дітей.

Після того, як Кріс перенесла операцію по заміні тазостегнового суглоба, її дочка Кім Кардашьян попросила лікарів зберегти видалені частини кістки.

відео дня

"Кім попросила доктора зберегти їй мої кістки, щоб вона могла робити з них прикраси", — сказала Кріс під час телефонної розмови зі своєю дочкою Кайлі Дженнер.

Але Кайлі визнала цю ідею "дивною" і "моторошною". Інша її дочка Хлоя погодилася, що ідея дивна, та в цілому підтримала її.

Нагадаємо, раніше українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно дала відверте інтерв'ю щодо війни та своєї патріотичної позиції, поділилася цікавим фото.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram, Лобода опублікувала свій лук 2020-го року. На фото вона була в обтислому комбінезоні чорно-бордового кольору з анімалістичним принтом. Поруч вона приставила знімок американської зірки і світської левиці Кім Кардашьян, в точно такому ж комбінезоні. Свій лук Кардашьян приміряла в цьому, 2022-му році.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти