StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська тенісистка показала "пожежу" в купальнику під час медового місяця

14 листопада 2023, 01:30
Марта Костюк не упустила можливість побалувати шанувальників "гарячим" контентом прямісінько з райського куточка нашої планети.
Березня Костюк
Марта Костюк в купальнику похвалилася тілом в медовий місяць / колаж: Главред, фото: instagram.com/martakostyuk

У квітні, напередодні Великодня, українська тенісистка і друга ракетка України Марта Костюк отримала пропозицію руки і серця від свого бойфренда, фінансового трейдера Георгія Вайковича.

Заручини не були довгими - пара зіграла весілля вже 1 листопада. Церемонія в колі рідних і близьких відбулася на Кіпрі, після цього Костюк і Вайкович вирушили в медовий місяць на Мальдіви.

Відпустка молодят на райському курорті вдався на славу - за два тижні там спортсменка вкрай рідко виходила на зв'язок з шанувальниками. Пізніше у своєму блозі в Instagram вона опублікувала фотографії зі свого медового місяця. Особливої уваги, на думку Костюк, заслуговував одне пляжне вбрання.

відео дня

Йдеться про чорний купальник з яскравим орнаментом і фантазійними вирізами, який ніби був зплетений з окремих смужок тканини так, щоб лише зовсім трохи прикрити пікантні місця тенісистки та підкреслити її чудову фізичну форму. У ньому Марта виглядала максимально спокусливо.

Раніше українська співачка Alyosha, вона ж Олена Тополя, показала зухвалий образ в стилі нульових. Шанувальники не очікували побачити артистку в такому незвичному для неї луці.

Також 65-річна американська співачка Мадонна примірила на себе зухвалий образ нареченої в першу шлюбну ніч, та не змогла приховати оголений бюст під фатою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти