StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Ілона Маска виявилися двоє позашлюбних дітей

7 липня 2022, 22:18
Близнюки народилися від його підлеглої, яка, до речі, знаходиться в списку Forbes.
Ілон Маск
Ілон Маск потрапив у черговий скандал/ Instagram

Згідно з новими судовими документами, в 2021 році Ілон Маск став батьком двох дітей від своєї підлеглої Шивони Зіліс, топ-менеджера його компанії зі штучного інтелекту Neuralink.

У найбагатшої людини в світі зараз дев'ять відомих дітей, у тому числі п'ятеро дітей від його першої дружини Джастін Маск і двоє дітей від співачки Клер Буше, професійно відомої як Граймс, пише The Guardian.

Судові документи, отримані Insider і опубліковані в середу, показали, що Ілон Маск і Зіліс подали прохання про зміну імен своїх дітей-близнюків, щоб ті "мали прізвище батька".

відео дня

читайте також74-річна Мей Маск показала тіло в бікіні без ретуші

Петиція була подана в Остіні, штат Техас, де народилися діти, і була схвалена суддею. Повідомляється, що Зіліс народила в листопаді 2021 року, за кілька тижнів до того, як Маск і Буше народили другу дитину від сурогатної матері.

36-річна Зіліс народилася в Канаді і вивчала економіку і філософію в Єльському університеті. Вона вважається висхідною зіркою в світі штучного інтелекту і входить в список Forbes "30 молодше 30 років" і LinkedIn "35 молодше 35 років".

У минулому Маск виступав за підвищення народжуваності, кажучи, що "цивілізація впаде", якщо у людей не буде більше дітей. "Я маю на увазі, я роблю свою частину роботи, ха-ха", — написав він нещодавно в Твіттері щодо зниження народжуваності в США.

У квітні одна з його дочок подала заяву на зміну свого прізвища і офіційне відмежування від Маска, заявивши, що вона не хоче "бути пов'язаною з моїм біологічним батьком будь-яким чином, в будь-якій формі".

Нагадавши,

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти