StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тоня Матвієнко зізналася, де перебувають та що роблять її брати під час війни

28 травня 2024, 13:14
775
У чоловіків сім'ї Матвієнко-Гончар різні долі, які вони, втім, присвятили служінню - кожен на свій лад.
Тоня Матвієнко з братами
Тоня Матвієнко брати - де зараз старші брати Тоні Матвієнко / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Українська співачка Тоня Матвієнко - третя і наймолодша дитина співачки Ніни Матвієнко і художника Петра Гончара. У артистки є старші брати Іван (1972) та Андрій (1974). У 2005 році старший із братів постригся в ченці і прийняв ім'я Януарій.

Поважаючи їхнє рішення залишатися непублічними, Матвієнко говорить про них рідко. Виняток співачка зробила нещодавно, в інтерв'ю для Oboz.ua, щоб розповісти, чим Іван та Андрій займаються під час війни.

Так отець Януарій, іконописець, художник і архітектор, продовжує служити Богу при монастирі. "Він свідомо обрав шлях служіння Богові. Заведено вважати, що людина йде до монастиря, коли в її житті щось сталося. У випадку з Іваном все зовсім не так. Він йшов до цього рішення довго, роками. Його життя дуже цікаве. І найголовніше - він щасливий", - розповіла Матвієнко.

відео дня

Другий брат Тоні під час повномасштабної війни пішов служити. "Андрій, ще один мій брат, зараз служить у Нацгвардії. Ми бачимося - вони приїжджають до нас у гості", - поділилася Тоня Матвієнко.

Хто така Тоня Матвієнко?

Тоня Матвієнко (Антоніна Петрівна Гончар) - українська співачка, Заслужена артистка України (2021). Молодша донька співачки Ніни Матвієнко. Посіла друге місце в першому сезоні проєкту "Голос країни". Відома своїм оригінальним тембром голосу.

Тоня Матвієнко - останні новини:

Раніше Арсен Мірзоян відверто заговорив про зради в шлюбі з Тонею Матвієнко. Артист зізнався: і він, і його дружина дуже ревниві, але у них є свій спосіб справлятися з цим.

Також Тоня Матвієнко розповіла, чи відпустить Арсена Мірзояна, який активно займається волонтерством і дає благодійні концерти, на фронт.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти