"Тим, кому ми вдячні": як пройшов Спецвипуск шоу Сніданок з 1+1

25 серпня 2020, 16:38
Спецвипуск проекту Сніданок з 1+1 24 серпня набрав велику популярність. Що показали, і які зірки заспівали в День Незалежності - читай на Главреді.
Сніданок з 1+1
Спецвипуск шоу Сніданок з 1+1 / 1+1

До Дня Незалежності України Сніданок з 1+1 провів особливий ефір, присвячений людям, яким країна вдячна за цей рік. Спецвипуск Сніданку з 1+1 24 серпня став лідером у ранковому слоті з 6:30 до 11:30 години і пройшов з найвищими показниками телеперегляду. Рейтинг святкового випуску за аудиторією 18-54 (50+) склав 1.0%, частка - 11.4%.

У святковій студії працювали всі 4 ведучих - Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін і Людмила Барбір. Зірки були одягнені у патріотичні вишиванки, а звичну терасу Сніданку з 1+1 прикрасили польовими квітами, вінками, колоссям з полів пшениці та жита.

Спецвипуск під назвою "тим, кому ми вдячні" команда ранкового шоу присвятила людям самих різних професій, яким українці зобов'язані безпечним і комфортним життям. Сюжети про героїв цього року підготували ведучі, які напередодні поїхали в різні куточки України, щоб особисто познайомитися з цими дивовижними людьми.читайте також"Виверт для лохів": продюсер Бумбокс пояснив суть скандалу з порушенням авторських прав

Так, Єгор Гордєєв розповів історію сміливого лікаря з Чернівців Наталії Костіної, яка першою зустріла Covid-19 в Україні. Руслан Сенічкін поїхав у гості до Олега Карамова - 28-річного військовослужбовця, який вже сьомий рік поспіль захищає Україну на Донбасі. Людмила Барбір підготувала чуттєвий сюжет про вчительку з Харківської області Ольгу Халепу, за незвичайними реп-уроками якої під час карантину дистанційно навчалися школярі з усієї України. А Неля Шовкопляс познайомила глядачів із самовідданим пожежним Сергієм Решмеділовим - командиром загону пожежників, які цього року першими зустріли одну з найсильніших пожеж чорнобильських лісів.

Також під час ефіру Сніданок з 1+1 24-08-2020 презентував надихаючий патріотичний ролик, в якому популярні українські зірки виконали Гімн України в різних музичних інтерпретаціях. У ньому знялися Віра Кекелія, Євген Хмара, Freedom Jazz і Kozak System.

Сніданок з 1+1
Сніданок з 1+1 / 1+1

Під акомпанемент піаніста-віртуоза Євгена Хмари починає виконання головної державної пісні співачка Віра Кекелія. Ніжні музичні ритми підхоплює український гурт Freedom Jazz, додаючи мелодії іншого, джазового звучання. Далі рядки гімну в більш фатальному стилі інтерпретує група Kozak System. А в кінці всі зірки разом виконують приспів.

Сніданок з 1+1 виконання Гімну України:

Знімали ролик у Києві. На відео Євген Хмара і Віра Кекелія, Kozak System, Freedom Jazz з'являються на трьох різних відкритих майданчиках, з яких відкриваються фантастичні види на Київ. Крім того, в ролику також показані кадри з неймовірними українськими пейзажами - морями, горами, лісами і луками, а також видатними культурними пам'ятками.

Крім того, в студію прийшла Юлія Саніна, яка презентувала свій альбом Акустика і заспівала одну з пісень в прямому ефірі.

Над створенням ролика працювала команда Сніданку з 1+1, Головний режисер - Дар'я Качковська, креативний продюсер - Ірина Гулей, режисер відеокліпу - Тетяна Алфьорова, оператор - Антон Іванов, звукорежисер - Сергій Русанов, Режисер монтажу - Роман Кудря, аранжування - Євген Хмара.

Сніданок з 1+1 Юлія Саніна презентувала альбом Акустика:

Гостями святкового ефіру також були гурти Беz, Скай, Kozak System та Тіна Кароль. Мовний експерт Олександр Авраменко разом з рекордсменами ЗНО провів урок української мови просто неба. А кулінарний експерт Євген Клопотенко приготував у студії оригінальну страву-автентичну українську качану кашу. Особливий сюрприз для глядачів підготувала і найменша ведуча Єфросинія Мельник, яка наживо з Майдану Незалежності прочитала вірш Володимира Сосюри Любіть Україну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти