Танці з зірками - Сергій Мельник висловився про своє вигнання

16 листопада 2020, 16:12
Екс-футболіст і ек-холостяк Сергій Мельник, який знайшов на танцях свою любов, зробив оголошення з приводу вильоту з шоу.
Сергій Мельник
Сергій Мельник / Instagram

Знаменитий український футболіст, колишній Холостяк і нині танцюрист-аматор Сергій Мельник подякував Катерині Кухар за все, що вона зробила, щоб допомогти йому пройти до чвертьфіналу танців.

Сергій Мельник показала свій Танці з Катериною Кухар на 12 випуск шоу Танці з зірками, і розповів про свій відхід.

"Як сказав, шановний Чапкіс: "Цей танець назавжди залишиться в історії " розумів, що Балет - це був складний виклик. Вершину танцювально мистецтва пізнати за пару годин репетицій, очевидно, що вкрай складно! Тим більше на цьому тижні треба було розучувати 7 танців. (2 своїх, 4 денсофф + відкриття) але ми зробили це! Велика благородність Катерині Кухар за довіру і за допомогу в цьому номері, а так само Віктору - хореографу за красиву постановку. Подяка Режисерам - за втілення всього задуманого. Мені, що народився в місті з одним з найкрасивіших театрів опери та балету, у самого Черного моря - завершити шлях на проекті цього танцю, ну ніяк не можна було. Низький уклін всім присвятив своє життя балету, це колосальна праця. Ми з Аделіною жодному образному не хотіли образити або зіпсувати танець, ми намагалися, як могли. Тепер я піду по вулиці і всім розповім, що танцював з народною артисткою, примою опери та балету. Катя, я Вами захоплююся", - написав він.

Танці з зірками 2020 дивитися 12 випуск - Сергій Мельник, Катерина Кухар та Аделіна Делі - балет

Нагадаємо, що за рішенням суддів і голосуванням глядачів Сергій Мельник поступився Надії Мейхер місце в півфіналі під час 12 випуску шоу Танці з зірками 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти