StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Так сказав Залужний": Камалія розповіла, чому передумала іти на фронт

6 серпня 2024, 19:17
482
Ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, а нині посол України у Великій Британії, відмовив українську співачку Камалію йти на фронт.
Камалия, Залужный
Главком відмовив співачку вступати до ЗСУ / Колаж Главред, Камалія, Залужний

Артистка, яка має медичну освіту, планувала на початку повномасштабного вторгнення стати в ЗСУ снайперкою. На фоні розлучення з чоловіком співачка планувала підписати контракт, однак згодом передумала.

Камалія (справжнє ім’я Наталія Захур) поділилась в нещодавньому інтерв’ю Славі Дьоміну, що мала розмову з тоді ще Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

відео дня

"Мене навіть Залужний відмовив. Мені Залужний сказав, ти набагато більше зробиш і робиш зараз, ніж ти підеш на фронт", - розповіла співачка.

Після подій 24 лютого артистка зізналася, що емоції взяли верх і вона вирішила захищати країну від окупантів. Однак згодом екс-дружина британсько-українського мільйонера усвідомила, що її дітям буде важко без мами.

"Мене зупинили діти, тому що, розумієш, коли ти можеш виїжджати у рік тільки певний якийсь період, це зовсім… А я почала розуміти… Я почала розуміти, десь були емоції — я розірву цих руських, я там все, я буду боротися, я за свою країну, я піду захищати. В мене було це все емоціонально. І потім коли я почала аналізувати і спілкуватися з військовими, і мені сказали, що ти тільки такий період зможеш виїжджати з України, а мої діти у Лондоні з батьком і він не хоче поки війна сюди їх повертати. А моїм дітям лише 9-10 років, почалася війна, було 8. Я почала усвідомлювати, як же вони без материнської ласки, як же ж вони без любові материнської, як без виховання. Тато - це тато, а мама… Якби їм було по 16 років, я б пішла. А потім коли ти думаєш, що твої діти сиротами залишаться, ще й батько вже не молодий", - пояснила Камалія.

Наразі співачка активно підтримує ЗСУ, а двоюрідна сестра, двоюрідний брат і дядько артистки захищають нашу країну.

Співачка Камалія - останні новини

До слова, про розлучення з Мохаммадом Захуром Камалія не розповіла дітям. Як виявилось, приховувати розрив – це жорстка умова, яку поставив їй колишній чоловік.

Камалія також нещодавно шокувала поціновувачів своєї творчості зізнанням про своє здоров'я. Артистка поборола онкологію та клінічну смерть.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти