Світлана Тарабарова народила і показала перше фото з донькою

24 вересня 2020, 12:54
Українська співачка Світлана Тарабарова порадувала шанувальників своїм самопочуттям після пологів і невеликим сюрпризом.
Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова / прес-служба

Світлана Тарабарова народила дочку, і відразу ж присвятила цьому пісню. Співачка зазначила, що народжувала в пологовому будинку "Лелека" в Пущі Водиці під Києвом.

Українська співачка Світлана Тарабарова розчулила шанувальників першим фото з новонародженою донькою в Instagram.

"Дякую, сонечко, що ти в мене є! 23.09 о 18:55, 54 см, 3560 гр, дівчинка. Ми готувалися до зустрічі із тобою. Нехай пісня #Сонечко стане оберегом для тебе на все життя. Стільки тепла і любові в ній, а відео ми взагалі знімали всі 9 місяців ( повна версія на youtube, link у профілі ). І це ще не всі подарунки. Поки ми чекали на тебе, разом із командою М1 ми знімали справжнє реаліті, яке вже незабаром побачить вся країна! "Декрет вже не секрет" Прем‘єра 21 жовтня!",- пише вона.

відео дня

На фото - для тих, хто з першого разу не розібрав - дитина закутана в ковдрочку і з чепчиком-капюшоном на голові мімікрував під білу постіль співачки. Дівчина наступного дня після пологів виглядає щасливою. Друзі і фанати написали їй багато привітань з таким чудовим днем.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова / Instagram

Серед вітаючих зірок - Джамала, Мамарика, Ірина Федишин, Соломія Ветвицька, Надія Матвєєва, Аніта Луценко, Сніжанна Бабкіна, Анна Різатдінова, Гарік Бірча і багато-багато інших.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти