Світлана Тарабарова показала дочку і розсекретила її ім'я

15 жовтня 2020, 11:42
Українська співачка Світлана Тарабарова через майже місяць після пологів назвала ім'я своєї дочки.
Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова / прес-служба

Світлана Тарабарова 23 вересня народила своєму чоловікові Олексію дочку, і в той же день поділилася з шанувальниками фото з пологового будинку, заінтригувавши тільки таємницею імені дочки.

Напередодні виходу свого нового кліпу про вагітність на М1 Тарабарова влаштувала сімейну фотосесію і розкрила ім'я дочки і історію його походження в своєму Instagram.

""Як ви назвали донечку ?"⠀Такої кількості запитань я давно не отримувала )) І ми із задоволенням хочемо з вами поділитись. З іменами наших дітей у нас взагалі цікава історія. Івана ми назвали на честь дідуся Олексія - він був дуже важливою людиною у житті чоловіка, всім серцем Олексій мріяв назвати сина на честь дідуся, так і сталося. І з донечкою був реально знак. Барселона, 21 січня 2020 року - ми, такі щасливі ( незважаючи на буревій та шторм, пам‘ятаєте новини? ) на екскурсії величним Sagrada Família і тут біля статуї Діви Марії я розумію, що в мене токсикоз. Кажу Олексію - здається ми станемо батьками вдруге. А він мені - так! І дочку Марією назвемо. А я йому відповідаю - згодна! Це єдине ім‘я, яке мені подобається для донечки. А через декілька місяців ми вже точно дізнались, що буде донечка", - пише Світлана.

відео дня

Світлана Тарабарова показала сімейне фото з чоловіком і дітьми, і нагадала про свій новий кліп.

"Знайомтесь, друзі) Наша мрія - МАРІЯ.

P.S.: 21 жовтня о 19:30 на каналі М1 прем‘єра найвідвертішого проекту у моєму житті, точніше це і є моє життя - реаліті #декретвженесекрет. Ми знімали всі 9 місяців при надії. Було складно і весело водночас. Не пропустіть, ми познайомимося ще ближче", - оголосила Світлана.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова / Instagram
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти